Det siger din taske om dig

Din taske er dit visitkort og fortæller mere om dig, end du tror. Læs med her, når livsstilseksperten vurderer to kvinders tasker og indhold

It's in the bag
1 / 3

It's in the bag

På Costume.dk kan vi slet ikke få nok af tasker, og det er derfor, vi har dedikeret hele september måned i taskens tegn.

Det kan tage lang tid at finde den perfekte taske, der passer til din personlighed – om det er til hverdagsbrug eller træning – men din taske, og alt hvad du putter i den, kan afsløre alt, om hvem du er.

Se med her, når livsstilseksperten Henrik Byager vurderer to kvinders tasker og indhold.

Psst ... Klik her, for at få en eksklusiv rabatkode, hvor du kan shoppe alt på Adax.dk med 20 procent rabat

Camille Berner, 31 år, digital modechef på Benjamin Media
2 / 3

Camille Berner, 31 år, digital modechef på Benjamin Media

LIVSSTILSEKSPERT HENRIK BYAGER OM CAMILLE BERNERS TASKE: “Det er en lækker taske, og den har ikke været helt billig. Den er mørk, så den kan tåle at bumle lidt rundt i byen. Det er en æstetisk person, der har kant – det viser tørklædet også. Jeg forestiller mig, at hun er en casual og kreativ person. Det er ikke for pænt og poleret, og den lille, blå snor på tasken signalerer personlighed.

Hun er sidst i tyverne og kan arbejde på et reklamebureau. Eller måske er hun grafiker eller journalist. De to terninger kan enten være en lucky charm, eller hun kan være en person, der afgør ting med terninger. Tabletten indikerer et stort medieforbrug. Hun er meget på sociale medier og kan sidde og streame Netflix, hvis hun venter på noget. Hun har både en computer, en telefon og en tablet, og er som regel i gang med en af dem.

Jeg ser hende som et bymenneske, der bruger metroen og surfer på nettet samtidig. Tændstikkerne kan bruges til at vise, hvor hun har været henne, en sjov restaurant eller bar. Det er et signal om, at hun kommer ud i byen. Parfumen viser, at hun er spontan og sagtens kan lave en aftale om eftermiddagen, duppe lidt parfume på, og så er hun klar. ”

CAMILLE BERNER OM EKSPERTENS ORD: “Det er meget rigtigt det hele. Især med medieforbruget. Mit arbejde er også min hobby, så jeg synes, at det er sjovt at være opdateret. Jeg har rigtigt nok altid gang i enten en computer, tablet eller telefon, men jeg streamer ikke Netflix, når jeg venter.

Jeg kører meget med metro og tog, og der hører jeg radio eller podcasts, mens jeg observerer folk. Der kan jeg også se, hvordan de bruger deres devices, og det er vigtigt i mit job. Jeg går rigtig meget ud og gerne steder, hvor jeg kan tale med folk, som f.eks. på et brunt værtshus. Terningerne er en dårlig vane derfra, jeg tager dem nogle gange med hjem.”

Karina Mundt Holst, 41 år, ejer og kreativ direktør hos Decadent
3 / 3

Karina Mundt Holst, 41 år, ejer og kreativ direktør hos Decadent

LIVSSTILSEKSPERT HENRIK BYAGER OM KARINAS TASKE: “Tasken har en sart, grå farve. Det er ikke en, der bliver sat bag på cyklen, så vil den være helt skramlet i løbet af fjorten dage. Det er et godt billede på, at hun har styr på tingene. Hun er en professionel kvinde, der vil være i kontrol, og alle tingene har deres plads i tasken. Der er orden, og intet er overflødigt. Der er en snor i nøglerne, så hun altid kan finde dem, og der er funktionsopdelte punge. Skarphed og orden giver hende tryghed og glæde. Hun er tjekket, kontrolleret og ordentlig.

Hun er nok mellem 35 og 45 år, for det er nogle dyre, lækre ting, og der er noget voksent over for eksempel bilnøglen. Jeg forestiller mig, at hun er ansat i en privat virksomhed. Sælger eller marketingchef. En, der møder en masse mennesker og kører rundt og besøger kunder eller samarbejdspartnere. De små produkter viser, at hvis der i løbet af sådan en dag opstår behov for en lille justering i udseendet, kan hun hurtigt gøre det.

Notesbogen er meget fin, dem er der ikke mange af mere. Hvis hun får en indskydelse, en idé, et telefonnummer, kan hun skrive det ned og hurtigt finde det igen.”

KARINA MUNDT HOLST OM EKSPERTENS ORD: “Det rammer egentlig meget godt. Tasken bliver for eksempel ikke sat bag på cyklen. Jeg er måske lidt mere et rodehoved, end han siger, for det er en stor taske, hvor tingene kan vælte rundt. Men at alle tingene er opdelt i mindre tasker gør nok, at det er kontrolleret, og jeg har et overblik. Ligesom nøglen med snoren, det er nemt og effektivt at finde, når jeg har travlt.

Jeg er ikke ansat i en privat virksomhed, jeg er selvstændig, men jeg møder mange mennesker i løbet af dagen. Og så er det praktisk med de små produkter, at jeg lige kan friskes op. Jeg kan godt lide orden, men er også meget kreativ som designer. I min notesbog skitserer jeg for eksempel.”

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF