Lady Dianas stilfulde niece Lady Kitty Spencer er et nyt stilikon
© Wenn.com

Dianas smukke niece er det nye stilikon

I kølvandet på den tiltagende fascination af Prinsesse Dianas stil har flere nu også fået øjnene op for hendes stilfulde model-niece

Vi har aldrig set så mange royale referencer i modebilledet som denne sæson, hvor adskillige brands har ladet sig inspirere af prinsesse Dianas ikoniske stil og makeup.

Interessen for Diana har derfor nået nye højder denne sommer, og nu har verdenspressen også fået øjnene op for Lady Dis stilfulde niece.

Psst ... Få et nærmere kig på Prinsesse Dianas stil her

Niecen går under navnet Lady Kitty Spencer og er datter af Dianas lillebror, Charles Spencer. Verden fik for alvor øjnene op for Lady Kitty, da hun deltog i Prins Harry og Meghan Markles bryllup iført en smuk grøn kjole med matchende hat.

Under sommerens store royale bryllup, var det ikke kun bruden, der tiltræk sig opmærksomhed, men også Lady Kitty Spencer.

© Wenn.com

Efter brylluppet er flere begyndt at følge Lady Kitty Spencers Instagram-profil, hvor det tydelige fremgår, at Dianas smukke gener er gået i arv. 27-årige Lady Kitty Spencer har da også allerede haft flere modeljobs og er på kontrakt hos samme modelbureau som Kate Moss.

Lady Kitty Spencer på den røde løber.

© Wenn.com

Lady Kitty Spencers spirende modelkarriere har allerede ført hende ned ad catwalken for Dolce & Gabbana denne sommer, hvor hun åbnede showet i en overdådig balkjole.

Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer for det kongelige stilikon, som allerede har bevist, at hun har arvet sin ikoniske fasters interesse for mode.