Din perfekte vintergarderobe

Shop parkacoats, cosy dunjakker samt biker- og bomberjakker fra Vilas nye kollektion

1 / 7

Frakken er et af vinterens vigtigste items og det er derfor rart at have nogle forskelige at skifte mellem, så vintertøjet ikke bliver så uniformsagtigt. Supler derfor sidste sæsons frakke med en ny eller start helt forfra.

Vila har for sæsonen efterår og vinter 2013 særligt fokus på kvalitet, strukturmix og pelsdetaljer. Kollektionen lægger vægt på de nyeste tendenser, samtidig med, at den holder dig varm. Du finder alt fra militærinspireret frakker med dobbeltradet lukning og guldknapper til cool uldfrakker med læderærmer og lune dunjakker.

Shop alle Vilas frakker HER.

Se flere frakker ved at bladre i galleriet.

2 / 7

Denne frakke kombinerer det elegante uld med det mere rå læderlook og er perfekt, hvis du ikke vil have en helt klassisk frakke.

Frakke, Vila 700 kr.

3 / 7

Skab et råt militærlook med en dobbeltradet frakke. Brug frakken elegant i et helt sort look med høje hæle eller sæt sneakers til for at opnå et mere afslappet udtryk.

Frakke, Vila 600 kr.

4 / 7

Denne klassiske frakke har to anvendelsesmuligheder: Brug den uden bæltet for et lidt oversize look eller stram bæltet ind for at understrege din talje. Frakken fås også i hvid, sort og mørkeblå.

Frakke, Vila 500 kr.

5 / 7

Parka coaten med den obligatoriske hætte er næsten uundværlig i Danmark med alt den regn og sne vi får. Og så er den et godt supplement til den mere elegante uldfrakke.

Frakke, Vila 500 kr.

6 / 7

Du kan også vælge luksusvarianten af frakken med hætten. Den kan holde dig varm hele vinteren.

Frakke, Vila 1.100 kr. (kommer snart!)

7 / 7

Køb overtøj fra Vila til mindst 349 kr. og få et værdibevis til en værdi af 75 kr.

Værdibeviset er gyldigt fra 28. august - 30. september 2013. Du kan ikke indløse værdibeviset herefter og det kan ikke indløses til kontanter eller gavekort.

Det kan bruges i alle Vila-butikker i Danmark ved køb for mindst 75 kr. Det gælder ikke online.

Værdibeviset kan ikke kombineres med andre tilbud.

Du kan kun bruge ét værdibevis pr. transaktion.

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev