bella
© @sakspotts

Disse internationale superstjerner er spottet i danske brands

For bare at nævne et par stykker har både Beyonce, Selena Gomez og Kendal Jenner fået øjnene op for danske brands. Se hvordan internationale superstjerner rocker danske brands på gaden og på den røde løber.

Danmark har længe været udråbt som destination for mode og opnået stor anerkendelse internationalt, og flere danske modehuse og designere er blevet kendt på tværs af landegrænser. Det er blandt andet modehuse som Ganni, Stine Goya, Saks Potts, Havre Studio og Gestuz, der har opnået stor popularitet blandt både danske og internationale kendisser.

Emily Ratajkowski i Havre Studio

Emily Ratajkowski og Mathilde Djerf er begge blevet spottet iført items fra det danske brand Havre Studio – herunder en elegant oversized blazer. Havre Studios er kendt for deres minimalistiske og tidløse design, og det er måske derfor de er gået hen og blevet til en favorit blandt kendisser.

Winnie Harlow i Stine Goya

Supermodel Winnie Harlow er her iført et smukt gult silke-sæt med matchende taske fra Stine Goya.

Winnie Harlow
© @stinegoya

Emma Chamberlain i Ganni

Mange kendte er blevet spottet iført Ganni, men YouTube-stjerne, Emma Chamberlain, er blevet set i brandet utallige gange. Hun var også frontfigur for Ganni's samarbejde med Levi´s iført dette cool denim-sæt.

Rihanna i Saks Potts

Sangerinde Rihanna spottet i denne smukke lyselilla jakke med pels fra Saks Potts.

Rihanna
© @sakspotts

Cardi B i Saks Potts

Det er faktisk ikke kun Cardi B, der er blevet spottet i den populære og farverige jakke fra Saks Potts. En ret lang række af kendte personer såsom Kendall jenner, Rihanna, Lady Gaga og Gigi Hadid har også et eksemplar af jakken i deres garderobe.

Hailey Bieber i Ganni

Hailey Bieber er ofte blevet spottet i dansk design, og her ses hun i denne smukke blazer fra Ganni – helt specifikt er det Wool Fitted Blazer i Flash Green.

Haileybieber
© @ganni

Bella Hadid i Ganni

Bella Hadid er flere gange blevet spottet i disse lange Chelsea-støvler fra Ganni i læder.

© @ganni

Michelle Obama i Ganni

Michelle Obama er en ægte Ganni-girl. Her medvirkede Michelle Obama på Ellens talkshow i dette cool denim-sæt fra Ganni – men det er ikke første gang, hun er spottet i dansk design, hun har nemlig også før været iført et lakse-lyserødt sæt fra Stine Goya.

Michelleobama
© @ganni

Julia Fox i Han Kjøbenhavn

Julia Fox er blevet spottet i Han Kjøbenhavn op til flere gange. Her er hun iført en sort maxi-kjole i læder, som har en interessant halsdetalje.

Beyonce i Ganni

Her blev Beyonce spottet med sin mand Jay-Z på deres turné sammen iført denne sommerlige og smukke kjole fra Ganni.

Beyonce
© @ganni

Hailey Bieber i Gestuz

Hailey Bieber iført Gestuz. Her bar hun en oversized blazer og lavtaljet maxi-nederdel fra SS23-kollektionen.

Selena Gomez i Ganni

Skuespiller og sangerinde Selena Gomez er blevet spottet i New York i denne seje silkekjole i zebraprint fra Ganni.

selena
© @ganni

Kendall Jenner i Saks Potts

Kendall Jenner, Selena Gomez og Kim Kardashias datter, North West, er alle blevet spottet iført dette glitrende grønne sæt fra Saks Potts.