© Versace / Anna Stokland

Disse modetendenser bliver de vigtigste i 2023

Nyt år, nye tendenser... eller? Tendenser kommer og går, men du bliver overrasket over hvilke gamle trends, som fortsat er til at finde på modehusenes runways. Læs med og se hvilke tendenser, der kommer til at dominerer gadebilledet i 2023.

Ballet Core

Hvis du er på sociale medier, har du ikke kunnet undgå at blive (over-) eksponeret for denne trend. Balletens betagende verden har indfiltreret moden, og det største bevis er de elegante ballerina-sko, som Miu Miu vækkede til live for et par sæsoner siden. Nu er det til gengæld ikke kun en ballerinas fodtøj, der drages inspiration af; det er hele looket. Slå-om strikken, benvarmeren og skørtet. Og alt sammen skal (selvfølgelig) være i de fineste pudderfarver. Her ser vi ballet core på runway hos MM6, Tod's og Simone Rocha.

Cargo Madness

Det er safe to say, at cargo-trenden er kommet for at blive. Denne sæson er der blevet leget med cargoens signatur; lommerne. Normalt sidder der en lomme på hvert lår – men nu sidder der lommer på hver en tom centimeter. Selvom der ikke er lavet drastiske ændringer på cargoens udtryk, er de store markante lommer et friskt pust, som forhindrer os i at blive trætte af den vedholdende tendens.

Biker-chick

Barbie-core bliver for en stund glemt, når den stærke og cool biker-pige træder på catwalken. Tendensen er set på catwalken hos flere ikoniske modehuse – men du kan forvente, at tendensen også bliver udbredt i gadebilledet.