Længere ben: stiletter, ankelstøvler og spidse sko giver længere ben
© Victor Jones

Disse sko får dine ben til at syne længere

Fra flade sko til sæsonens mest populære jeans: Få et overblik over, hvordan du får dine stænger til at tage sig bedst ud – og hvilke design, du bør undgå

Hvem drømmer ikke om at have et par kilometerlange stænger? Desværre er det ikke alle, der har fået tildelt lige lange ben i genpulje-lotteriet.

Selvom du måske ikke har verdens længste ben, kan du sagtens få dem til at syne meget længere ved at vælge de rigtige sko.

Få et overblik over de fire typer sko, som giver illusionen af ben, der vil kunne konkurrere med både Bella og Gigi Hadid.

Psst ... Her er de 10 typer sko, enhver kvinde bør have i sin garderobe

1. Ankelstøvler og stumpede bukser

Denne kombination giver ikke bare længere ben, den er også en del af vinterens mest populære outfit. Du får desuden en ekstra forlængende effekt, hvis du vælger en buks, som har lidt mere vidde forneden.

2. Ingen stropper

Den klassiske stilet er elsket for sin enkelthed, men også for sin evne til at give illusionen af lange ben, hvilket skyldes, at denne skomodel ikke gør brug af ankelstropper

Så snart du bærer sko med stropper henover anklen, vil det have den uheldige effekt, at dit underben optisk skæres af, hvilket får benene til at syne kortere.

Vælger du derimod den klassiske stilet, vil dine ben straks syne meget længere.

Stiletter giver lange ben
© Victor Jones

3. Sko med krydsede stropper

Som sagt er sko med ankelstropper henover foden ikke en god idé, hvis du vil dine ben til at syne længere.

Der er dog få undtagelser til denne regel; hvis stropperne er krydsede, kan det nemlig få dine ben til at se længere ud.

4. Den forlængende spids

Er du ikke til høje hæle, kan et par flade sko heldigvis også være med til at give benene mere længde.

Et par spidse sko, uanset om de er flade eller med hæl, vil få dine ben til at syne meget længere.