© Amalie Moosgaard

Disse tre Instagram-profiler afværger enhver tøjkrise

Tyer du også normalt til Instagram, når du skal have inspiration? Her er tre profiler, du med fordel kan følge, hvis du er til en klassisk stil, der kan redde din tøjkrise gang på gang.

Der er nok få mennesker, som ikke er bekendt med situationen, hvor skabet bugner med tøj, men vi alligevel absolut intet har at tage på. Det, der er bedre kendt som en tøjkrise.

Men hvad – eller hvem – tyer du til, når tøjkrisen rammer?

Et bud på, hvor du kan søge inspiration, er disse tre Instagram-profiler, hvor kvinderne bag alle mestrer en klassisk, tidløs og sikker stil, der både går til hverdag og fest.

Med få sikre items som en blazer, jeans, habitbukser og en skjorte beviser de tre kvinder nemlig, at klassiske items fungerer i alle situationer. Og det bedste af det hele er, at du måske allerede ejer flere af de klassiske items, der er nogle af de gennemgående items hos it-kvinderne.

Nedenfor kan du få et indblik i stilen hos tre kvinder, der mestrer den klassiske stil til punkt og prikke, og som du med fordel kan lade din inspirere af til alle anledninger og alle tøjkriser.

Brittany Bathgate har sit eget take på den klassiske stil, hvor hun gerne blander den med tidens tendenser, altid med øje for de rene linjer og klassiske snit. Bathgates stil er tidløs med et sporty twist – og en ekstra fordel er, at hun ofte fortæller på sin profil, hvilke mærker hendes tøj er fra, så du let kan gøre hende kunsten efter.

Model Amalie Moosgaard lader til at sværge til trenchcoats og klassiske blå jeans året rundt. Hendes stil er fin og klassisk med et feminint twist, og så ved hun i den grad, hvordan man styler en klassisk T-shirt og jeans til alle anledninger.

Monica de La Villardières er også værd at følge, hvis du er til sikre og tidløse outfits. Hendes stil er klassisk med et sejt fransk twist. Hendes stil er nem at afkode og dermed lade sig inspirere af, og hun er derfor en god inspirationskilde, når tøjkrisen banker på.

Håndplukket til dig