© Anna Stokland

Disse trends skal du droppe i 2018

Det er på tide at tage afsked med nogle af sidste års tendenser. Find ud af, hvilke trends vi vinker farvel til – og hvorfor de droppes netop nu

Trends kommer og går. Her kigger vi tilbage på nogle af de mest sejlivede af slagsen, og også dem, som de fleste måske slet ikke nåede at være med på. Læs med, og se, hvilke trends vi siger farvel til i 2018.

Modeugegæst med flænsede jeans.

© Anna Stokland

Flænsede jeans med alt for store huller er en trend, som er blevet taget til nye ekstremer hver sæson de seneste år. Det hele startede med et par diskrete flænger på knæet, men efterhånden forsvandt der mere og mere denim, som blev erstattet af den bare hud. Og i 2017 under modeugen i Tokyo blev trenden taget til nye højder. Nu er det på tide at lægge stof til bukserne – hvilket vi gerne ser ske i 2018.

Rihanna i den famøse kombination.

© Wenn.com

Over-knee støvler parret med hættetrøjer og sweatshirts har vi set utallige gange på både Rihanna, Hailey Baldwin og Kardashian-søstrene igennem de sidste par år, men kombinationen af høje hæle, bare lår og store, maskuline trøjer hører fortiden til. For selvom over-knee støvlen stadig er en stor tendens i 2018, som nok ikke forsvinder foreløbig, skal den nu gerne styles med jeans eller feminine kjoler og nederdele.

Caroline de Maigret i Stan Smith-sneakers.

© Wenn.com

Stan Smiths har længe været en klassiker, men sneakerens tid som decideret trend er forbi. Modellen vil utvivlsomt stadig blive spottet i gadebilledet, men i modeøjemed er de enkle, hvide sneakers blevet overhalet af mere chunky og farverige modeller, som blandt andet ses hos Balenciaga.

Modeller til Balmains AW16-show.

© Anna Stokland

Korsetter var en af 2017's største og mest overraskende tendenser. Måske husker du Balmains AW16-kollektion, der var inspireret af det gamle snøreliv fra starten af 1900-tallet, som gjorde korsettet moderne igen. Korsettet anno 2017 blev typisk brugt ud over en habitjakke eller oversize skjorte, som var en cool kontrast til den feminine talje. Trends holder dog længst, hvis de også kan bruges i hverdagen, og derfor får korsettet lov til at blive i fortiden, hvor det hører til.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF