© Anne Stokman/YSL/SS17

Essentielle accessories

Spring ud i foråret med en dynamisk coolness, hvor det handler om at mikse – ikke matche. Lad dig inspirere af disse musthaves fra Pilgrims nye kollektion

Der er mange spændende trends på smykkefronten denne sæson, og vi glæder os især over, at det nu er tid til at omfavne en mere eksperimenterende tilgang til accessories.

“Alt skal ikke matche længere, det handler nu også om at mikse. Derfor er mit tip, at du leger med farver og proportioner. Vælg eksempelvis en forskellig ørering i hvert øre eller én statement-ørering i det ene,” siger modeskribent Karoline Dall.

Costume har her udvalgt items fra Pilgrims nye kollektion, som du kan tage et udgangspunkt i. Den har et fint miks af cool casuals og sofistikerede essentials, der går lige ind i trenden:

Tip! Skab sammenhæng i mikset med én farve, der går igen. Men gør dit udtryk mere unikt ved kun at bruge den ene ørering. Øreringe, Pilgrim 199 kr. // Solbriller, Pilgrim 399 kr.

Tip! Med disse tre accessories, kan du skabe dig mange forskellige looks, så slip kreativiteten fri. Ur, Pilgrim 999 kr. // Øreringe 129 kr.

Tip! Sæt flere halskæder sammen og leg med længderne, så én ligger fint på kravebenet som en cool detalje. Halskæde, Pilgrim 179 kr. // Halskæde, Pilgrim 199 kr.

Se flere spring musthaves på Pilgrim.dk