April måneds bedste lagersalg, loppemarkeder og events

April måneds bedste events

Leder du efter gode rabatter på tøj og sko? Så kig med her, hvor vi giver dig april måneds bedste lagersalg, loppemarkeder og events

Lagersalg

MN Retail lagersalg onsdag 27. april til fredag 29. april, Århus:

Gør et tøjkup, når MN Retail afholder lagersalg, hvor du kan finde mærker såsom Marc By Marc Jacobs , Stella McCartney, og Isabel Marant.

Du finder lagersalget på Bredskiftevej 20 i Århus V, og onsdag og torsdag holder det åbent fra klokken 10 til 21 og fredag fra klokken 10 til 13. Husk at medbringe kort eller kontanter.

Designers Remix lagersalg fredag 15. april og lørdag 16. april, København:

Spar op til 80 procent på både Designers Remix og Little Remix, når Designers Remix afholder lagersalg i Nørrebrohallen på Nørrebrogade 208, i København N, hvor du kan komme forbi fredag fra klokken 10 til 20 og lørdag fra klokken 10 til 17. Her tages både imod kontanter, betalingskort og Mobilepay.

Læs mere her

Muuto lagersalg fredag 29. april til søndag 1. maj, Ringsted:

Er du på udkig efter lækkert tilbehør til boligen, så må du ikke gå glip af Muutos lagersalg, som har åbent fredag fra klokken 13 til 18, lørdag fra klokken 10 til 15 og søndag fra klokken 10 til 15.

Du finder lagersalget på Muutos lager i Ringsted på Kærup Industrivej 1, og der modtages dankort, Mobilepay og kontanter. Ligeledes vil der være mulighed for møbeltransport, og der fyldes op med nye varer både lørdag og søndag.

Shoes on Sale lagersalg fredag 8. april og lørdag 9. april, København:

Kom med til Shoes on Sale første luksuslagersalg af sko fra Københavns bedste skobutikker.

Her vil du kunne finde et stort udvalg af nye sko fra mærker som Marc by Marc Jacobs, Alexander Wang, Kenzo og Notabene.

Du finder lagersalget i Rosengården 12, København K, og det er åbent fredag fra klokken 11 til 19 og lørdag fra klokken 12 til 16, og du kan betale med kontant og Mobilepay.

Munthe lagersalg tirsdag 5. april og onsdag 6. april, København:

Gør dig store besparelser på op til 80 procent på tidligere kollektioner, når Munthe holder lagersalg i KFUM bygningen på Store Kannikestræde 19, 2 sal i København K.

Lagersalget vil være åbent tirsdag fra klokken 12 til 19, og onsdag fra klokken 11 til 18, og der tages både imod dankort og kontanter.

Carla F og Ash lagersalg mandag 4. april og tirsdag 5. april, København:

Gør et skokup, når Carla F og Ash holder lagersalg i Rosengården 12 i København K. Der vil være stærkt nedsatte priser på de mange lækre sko, og lagersalget har åbent begge dage fra klokken 12 til 18, og du kan betale kontant eller med Mobilepay.

Bramhagen Lagersalg tirsdag 26. april til fredag 29. april, København:

Kom med til lagersalg i Bramhagen Showroom, hvor du kan gøre store besparelser på mærker som J Brand, Current/Elliot, Equipment og mange flere.

Lagersalget har åbent fra klokken 8 til 18 både tirsdag, onsdag og torsdag. Fredag vil lagersalget holde åbent fra klokken 8 til 16, og der tages både imod kort og kontanter.

Find Bramhagen showroom på Dampfærgevej 2a, pakhus 11.

Envii lagersalg torsdag 28. april til 1. maj, København:

Envii afholder et stort lagersalg i Nørrebrohalen i København N, og tilmelder du dig dig Enviis nyhedsbrev, kan du komme med til lagersalgets VIP-aften fra klokken 15 til 20, som foregår torsdag d. 28 april.

Derefter er lagersalget åbent for alle fra fredag klokken 10 til 20, lørdag klokken 10 til 16 og søndag klokken 10 til 15, hvor du kan finde gode rabatter på alle Enviis fine varer.

Loppemarkeder

Veras Market starter loppesæsonen søndag 3. april. København:

Veras Market har på kort tid markeret sig som et af Københavns bedste loppemarkeder og nu udvides konceptet med 50 stande.

Markedet rykker til en ny, urban plads under Bispeengbuen, hvor der både vil være loungeområde og søndagstoner leveret af pladeselskabet Sound of Copenhagens artister.

Veras Market starter loppesæsonen på søndag d. 3. april klokken 11, hvor Varius giver koncert.

Designmarkeder

Finderskeepers marked 16. til 17. april og 30. april til 1. maj, København og Odense:

Gør et kup, når Finderskeepers' indendørsmarked igen slår dørene op til lækkert og innovativt tilbehør, kunst, bolig, mode og børnetilbehør.

Markedet afholdes i København d. 16. og 17. april på Lokomotivværkstedet, Otte Busses Vej 5a, København SV og holder åbent begge dage fra klokken 11 til 17.

I Odense kan du finde Finderskeepers fra d. 30. april til 1. maj på Dok5000, Havnegade 20, Odense C, og her vil markedet også være åbent fra klokken 11 til 17 begge dage.

En dagsbillet koster 50 kroner, men vil du købe til hele weekenden, koster det 70 kroner og børn under 12 år kommer gratis ind.

Event

Åbningen af Illum Rooftop fredag 29. april til søndag 1. maj, København:

Kom med til åbningen af Illum Rooftop, der byder på seks restauranter og en lækker kaffebar, hvor du kan nyde den smukke udsigt på toppen af Illum, alt imens du indtager en lækker forfriskning. Til åbningen vil der mulighed for lækre smagsprøver, gode tilbud og en unik chance for at komme med i køkkenet.

Kom med til genåbningsfest af den populære shoppinggade Kronprinsensgade fredag 8. april, København:

Kronprinsensgade har længe været belejret af et omfattende vejarbejde, men det er endelig overstået, hvilket nu fejres med et brag af en genåbningsfest for gaden.

Det er butikkerne Notabene, Carla F og Le Fix, der har taget initiativ til det festlige event, og udover disse vil også andre butikker og caféer såsom Cafe Sommersko, Summerbird og Ilse Jacobsen deltage i festlighederne.

Har du lyst til at fejre genåbningen af Kronprinsensgade, så læg vejen forbi gaden fra klokken 15 til 19, hvor du blandt andet vil kunne finde lækre bobler hos Notabene, grill i gården hos Le Fix og hele gaden vil være pyntet op til fest.

Gardenia åbner ny butik 14. april, København:

Gardenia Copenhagen åbner en ny butik på Sværtegade 7, og det bliver fejret d. 14. april med champagne, store åbningstilbud og konkurrencer til alle, der kommer forbi den nye butik fra klokken 16 til 19.

Veras Copenhagen åbner ny tøjbutik og webshop 1. april, København:

Veras er et nyt og innovativt tøjbyttekoncept, som giver dig mulighed for at bytte tøj på kryds og tværs ved hjælp af et pointsystem. Konceptet er baseret på et månedligt medlemsskab, hvor du kan bytte dit tøj ubegrænset.

Det månedlige medlemsskab koster 179 kroner, og du kan finde Veras på Vendersgade 17 i København og online på Verascopenhagen.dk, hvor du også kan læse mere om det spændende koncept.

Festival

Mode-filmfestival Moving The Fashion Image fra torsdag 28. april til lørdag 7. maj, Århus:

Kom med til mode-filmfestival, som er skabt af Headstart Fashion i samarbejde med Copenhagen Fashion Film. Festivalen sætter fokus på fænomenet mode i film og på modefilm, med filmvisninger, events, fashion talks og en stumfilmskoncert.

Festivalen åbner d. 28. april fra klokken 17 til 19 i Minimum concept store & gallery på Søndergade 60 i Århus, hvor der vil være gratis drinks og fremvisning af årets bedste korte modefilm.

Læs mere om hele festivalens spændende program her.

Kunst

Bogrecptionen i Nørgaard På Strøget 7. april. København:

I foråret 2015 sad performancekunstneren Nana-Francisca Schottländer i butiksvinduet hos Nørgaard På Strøget som en del af værket Please Be Here Now. Dette var en fire dage lang perfomance, hvor hun både sov, spiste, læste og interagerede med de forbipasserende.

Hele projektet er nu blevet samlet i en bog, der dokumenterer forløbet med billeder, tekster og tanker om værket, og du kan komme med til bogreceptionen, der afholdes i Nørgaard På Strøget fra klokken 16 til 18.

Til lanceringen vil Nana-Francisca Schottländer sidde i vinduet og signere alle eksemplarer af bogen, som du kan købe for 50 kroner.

Læs mere her

Under Distant Palmtrees kunstudstilling af Anders Scrmn Meiser fredag 8. april, København:

Den danske kunstner Anders Scrmn Meisner afholder sin anden soloudstilling fredag d. 8 april fra klokken 17 til 20. Udstillingen hedder Under Distant Palmtrees og tager udgangspunkt i nostalgi og eskapisme.

Find udstillingen på Hans Alf Gallery, Holbergsgade 8, København K.

Læs mere her

Musik

No3 Label Nite fredag 15. april, København:

Til denne aften vil du kunne opleve nogle af Danmarks bedste upcoming artister, når pladeselskabet No3 holder eventet Label Nite, hvor du vil kunne se koncerter med navne som Kill J, Code Walk og Kentaur.

Læs mere om eventet her

Wangel i Pumpehuset lørdag 23. april, København:

Du har nok allerede hørt Peter Wangels melankolske vokal på debutsinglen Seoul, som også blev P3s Uundgåelige i starten af 2015. Siden da har Wangel udgivet sin debutep Eternal History, og d. 23. april kan du se Wangel live i Pumpehuset.

Koncerten starter klokken 21, og du kan læse mere om koncerten her.

Månedens fokus

Smerz

Vi har før skrevet om duoen Smerz, men efter udgivelsen af nummeret Because, har vi endnu engang valgt at sætte fokus på de to talentfulde noske piger Henriette og Catharine.

Lyt til nummeret her, og kom i ægte weekends stemning.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!