August måneds bedste events

Få månedens bedste musikprogram, de fedeste loppemarkeder og de sjoveste kulturevents, du alt sammen kan lave i denne måned

MUSIK Sommeren er ved at gå på hæld og vi begynder så småt på arbejde igen. Det betyder hverdagstravlhed, men i weekenderne er der masser af tid til at gå på opdagelse i en masse spændende musikoplevelser.

Trailerpark festival, København, 30. juli – 1. august: Vi har et blødt punkt for den fine Københavner-festival Trailerpark, der er en skøn forening af musik, kunst og kreative oplevelser. Fra torsdag 30. juli til lørdag 1. august præsenterer de kreative rebeller en række lækre koncerter med navne som AvAvAv, Kwamie Liv, Blaue Blume, Medina, Oh Land og mange nye spændende acts.

Se det fulde program her: Trailerparkfestival.com.

Vanguard, København, 31. juli – 1. august: Første weekend i august fylder hovedstaden med skøn musik. Udover Trailerpark Festival er der også den to-dages festival, Vanguard Festival i Søndermarken, der byder på et super lækkert program. Her kan du rocke med til navne som dj Premier, Jay Electronica, Bikstok, Sivas, Moob Deep og mange flere. Der er lagt op til stor fest!

Se det fulde program her: Vanguard-festival.com.

Stella Polaris, Kolding & Frederiksberg: Et af de arrangementer du altid kan finde os til, er sommerens Stella Polaris events. Stella Polaris er en perfekt blanding af picnic, god musik og hygge med ens bedste venner. Vi er vilde med den uprætentiøse stemming og den gode vibe, som arrangørerne lægger for dagen. Stella Polaris har allerede været forbi Sønderborg og Århus, men besøger i august Kolding og Frederiksberg.

Se det fulde program her: Stella-polaris.dk.

Uhørt festival, 7. – 8. August, København: Her hos Costume har vi en forkærlighed for ny dansk musik, og derfor er vi også ret glade for den upcoming musikfestival Uhørt. Her er det muligt at opleve morgendagens stjerner, når der i weekenden 7. og 8. august blændes op for et spækket koncertprogram på Refshaleøen i København. Her kan du lytte til nye gode navne som George Best, Nick Sway, Vampire Blow, The Entrepreneurs og Mund de Carlo.

Se det fulde program her: Uhoert.dk.

MÅNEDENS NYE TALENT, SOHO REZANEJAD: Soho Rezanejad har tidligere samarbejdet med navne som Lust for Youth og Kasper Bjørke, men nu er hun taget på en spændende solorejse. Siden hun forlod bandet Gold Lip, har hun lukket sig inde i øvelokalerne for at skabe materiale til sin solo ep. Vi er ret vilde med singlen Idolatry, der udkom i maj måned, og vi glæder os til at opleve hende på Trailerpark Festival den kommende torsdag og se, hvad fremtiden byder på for den spændende femme fatale.

Læs mere på Facebook her, og på Youtube.com og Soundcloud.com.

KULTUR

Pre-lanceringsevent med Marc Jacobs, 3. august:
Marc Jacobs parfume inviterer til at opleve pre-lanceringen af den nye Daisy Dream Forever i Daisy pop up-shoppen i Magasin på Kongens Nytorv mellen klokken 11 – 12.

French Connection åbner i Magasin Du Nord, 4. august: Det britiske brand, French Connection, udvider i København og kan nu annoncere, at de åbner en butik i Magasin på Kongens Nytorv. Butikken vil kun sælge womenswear, startende med deres AW15-kollektionen.

Copenhagen Fashion Week, 5. – 7. august:
Mange af arrangementerne til den københavnske modeuge er normalt kun for inviterede gæster, men der er også mange spændende events, der er åbne for alle, så traditionen tro, giver vi jer her arrangementer, som du kan tage til under Copenhagen Fashion Week.

Få goodiebags, bobler, rabatter, god musik og masser af fashion talk med et fyldt Fashion Festival-program.

Se programmet med alle de spændende events her.

Odense International Film Festival, 24. – 30. august: I år kan Danmarks største kortfilmsfestival, Odense International Film Festival, fejre 40-års fødselsdag. Fejringen er netop blevet endnu større, da festivalen i år kan sende hele tre film direkte videre til Oscar-akademiets bedømmelse.

Kortfilmsfestivalen, der både er en international anerkendt branchefestival samt en åben kulturbegivenhed for alle filmelskere, har inviteret skuespillerinde Ellen Hillingsø til at være årets kunstneriske profil.

Se mere her.

Hagendornhagen på Northmodern-messe, 13. – 15. august: Under den kommende Northmodern messe 13. – 15. august, vil Hagendornhagen præsentere en unik kunstinstallation i samarbejde med tøjbrandet Han Kjøbenhavn, møbeldesigneren Morten Voss, kunstneren Kasper Eistrup og designbureauet Kontrapunkt.

Fotograferne bag hagedornhagen har inviteret fire af tidens vigtigste og trendsættende navne til at deltage i kunstinstallationen ’the moment 2015’ som vil være lokaliseret i Northmodern Gallery sammen med mange andre spændende projekter af national og international karakter.

Megabiograf åbner i Field's, 13. august:
Uovertruffen billedkvalitet takket være Danmarks første laserprojektor. 3D-lyd med 46 kanaler. Et lærred som er næsten 20 meter bredt. Og et uforligneligt komfortniveau. Sådan lyder opskriften på fremtidens biografoplevelse ifølge Nordisk Film Biografer, der har fuld tiltro til, at biografen til stadighed kan give publikum en oplevelse, de ikke kan få andre steder.

Vi glæder os til at sætte os til rette i den nye superbiograf!

Copenhagen Fashion Film, 13. og 20. august: 13. august har Copenhagen Fashion Film arrangeret en ekstravisning af modedokumentaren Iris, som er den sidste dokumentarfilm af den legendariske filmskaber Albert Maysles og omhandler en af New Yorks mest farverige it-piger, 93-årige Iris Apfel.

Køb din billet her.

Derudover hylder Copenhagen Fashion Film 20. august det nyeste inden for det seneste års kunstneriske modekortfilm, når de præsenterer ’Modefilm kort og godt’ i Cinemateket.

Køb din billet her.

Design din egen Magnum, 11. – 23. august:
Igen i år kan du designe din egen Magnum-is, når Companys på Strøget slår dørenme op for en Magnus Pleasure Store, hvor du kan designe din egen udgave af Magnum-isen. Der er opstillet t fotostudie i butikken, hvor du kan tage et billede af isen med professionel læssætning og baggrund.

Læs mere her.

Kaibosh pop up-shop, 27. juli - 6. september: Kaibosh har lavet en pop up-shop i Illums Bolighus, hvor professionelle optikere og repræsentanter fra brandet præsenterer de nyeste Kaibosh-briller.

Frem til 6. september kan du få foretaget en gratis synsprøve og modtage råd og vejledning.

Bestil tid til gratis synsprøve her.

Skall studio åbner pop-up shop i Århus, 28. august: Skall Studio åbner sin første pop-up shop i samarbejde med butik Balsalen i Århus midtby på Frederiksgade 12 i den stemingsfyldte gård. Shoppen vil være åben i hele september måned og fredag 28. august inviteres du til pre-sale-arrangement, hvor der vil være mulighed for at shoppe Skall Studios eterårskollektion til 10 procent. De vil være lækre goodiebags til de første 10 kunder.

LAGERSALG OG LOPPEMARKEDER

Michala Kjær sælger ud af garderoben, 3. – 7. august:
Køb mærker som Chanel, Gucci, Isabel Marant, Balmain og mange flere. Kom til et event fyldt med lækkert designertøj, bobler og virkelig gode priser. Det er ikke nødvendigt med tilmelding, da der er åben for alle. Alle kort samt kontanter modtages.

Henny and My lagersalg, 4. – 5. august:
Spar op til 80 procent, når Henny and My holder lagersalg klokken 11 – 18 på Snaregade 10b, København K.

Aiayu x Stilleben pop-up, 4. – 24. august:
Aiayu fejrer 10 år med en pop up-event i Stilleben, hvor nyheden, AIAYUsleep i striber, lanceres.

AIAYUsleep i striber er lavet i begrænset oplag, og vil være tilgængeligt så længe lager haves.

I forbindelse med pop up-eventen i Stilleben vil alle, der køber et sæt stribet sengetøj, få et par sokker og notesbog med i købet i perioden pop-up'en løber.

Rita Blå's lopper, 9. august:

  1. august fylder Rita Blå's Lopper for fjerde gang denne sommer Sønder Boulevard med guld fra byens overfyldte klædeskabe og hengemte loftsrum.

Her finder du alt fra dansk design til mormors aflagte silkeskjorter, småmøbler og andre kuriositeter. Det er i rabatten mellem Kihoskh og Cafe Dyrehaven.

Læs mere her.

The Last Consipracy Sample Sale, 31. august - 2. september: Der er masser af procenter at spare, når det danske mærke inviterer til lagersal i baggården på Adelgade 17, 1304 København K.

Her vil du kunne shoppe samples, accessories og sæsonvarer til både kvinder og herrer - og de tager også imod Dankort.