Costume inviterer dig til en eksklusiv oplevelsestur i Københavns mode- og design verden

Du får en dag med fuldt program, mad, drikke og selvfølgelig en gave med dig hjem!

Søndag den 8. okt. kommer mode og design i fokus når ”COSTUME – BEHIND THE SCENES” løber af stablen. ”COSTUME BEHIND THE SCENES” er din mulighed for at komme helt tæt på designere og showrooms til en inspirerende og forkælende oplevelsesdag!

PRISEN FOR DENNE EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR ER 399,- INKL. FROKOST, LILLE GAVE FRA ALLE PARNTERNE

Det skal du opleve på dagen

Du kommer helt tæt på det som skaber DNAet for netop det enkelte brand! Samtidig får du et unikt indblik i, hvordan brands, produkter og ikke mindst de nye kollektioner bliver til. Det hele starter kl 10.30 - og slutter kl. 16.30

Du skal opleve:

  • Jane Kønig

  • HUGO BOSS

  • OH! By Kopenhagen Fur

  • DYRBERG / KERN

Du vil få let morgenmad, frokost, snacks og forfriskninger i løbet af dagen. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at nyde oplevelserne og de mange spændende indtryk!

HVORDAN?

Du kommer på et af i alt 4 hold med hver 30 deltagere, som på dagen besøger de fire forskellige destinationer. Du får én start destination, hvor du skal møde op, og efterfølgende bliver du transporteret i bus til de forskellige destinationer. Fra den sidste destination, bliver du transporteret tilbage til din startdestination.

Hos Oh! By Kopenhagen Fur - inviteres du indenfor i deres skønne hus ved kastellet på Østerbro, hvor du bl.a. vil blive introduceret for buntmagerfaget og se pelsworkshoppen. Du vil helt eksklusivt og som en af de allerførste få mulighed for at se og prøve det nyeste designskud på Oh! stammen – deres nye kollektion af jakker med pelsdetaljer, som kommer i butikkerne ultima oktober. Derudover vil du selvfølgelig også få mulighed for at forudbestille en af de skønne styles fra jakkekollektionen samt købe Oh!s eksklusive tasker og charms til favorable priser.

Camilla Thers Larsson fra Costume er sammen med OH! klar til at guide dig om det vigtigste indenfor pels og mode.

PRISEN FOR DENNE EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR ER 399,- INKL. FROKOST, LILLE GAVE FRA ALLE PARNTERNE OG MEGET MERE

Hos ​HUGO BOSS i Østergade – skal du lære om accessoires. HUGO BOSS har en af deres Italienske ”lædersmede” i butikken, som kommer til at lave en af deres tasker on-site så man kan følge med i processen. Fokus for besøget vil være, hvordan HUGO BOSS´s kvalitetstasker bliver til. Derudover vil du få et kig ind i efterårs/vinter kollektion 2017 ”The global traveller”, samt hjælp til styling fra HUGO BOSS´s eksperter.

Jeanette Friis Madsen assisterende moderedaktør på COSTUME vil være din guide hos HUGO BOSS, hun vil sammen med HUGO BOSS præsentere dig for de nyeste trends og tendenser, samt hjælpe med at sammensætte det helt rigtig outfit.

PRISEN FOR DENNE EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR ER 399,- INKL. FROKOST, LILLE GAVE FRA ALLE PARNTERNE OG MEGET MERE

Hos DYRBERG / KERN på Prags Blv - vil du få fortællingen om historien bag brandet, og hvordan Dyrberg/Kern startede for 33 år siden. Du vil også få en introduktion til hvordan en kollektion bliver til i dag. En rundvisning i det skønne hus tager dig desuden med ind backstage hos Dyrberg/Kern.

Det er Amira Høg Daimar fra Costume som kommer til at byde dig velkommen sammen med DYRBERG/KERN, og hjælper dig med spørgsmål omkring stylling med udgangspunkt i DYRBERG / KERNs univers

PRISEN FOR DENNE EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR ER 399,- INKL. FROKOST, LILLE GAVE FRA ALLE PARNTERNE OG MEGET MERE

Hos Jane Kønig i Store Kongensgade - vil du blive præsenteret for virksomheden og få et indblik i hvordan det hele startede og hvor virksomheden er i dag. Du vil få fortællingen om inspirationen til de smukke smykker.

COSTUMEs moderedaktør Thora Valdimarsdóttir vil være din værtinde hos Jane Kønig. Thora giver stylingtips, og guider til hvordan smykkerne sammensættes til efterårets looks.

PRISEN FOR DENNE EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR ER 399,- INKL. FROKOST, LILLE GAVE FRA ALLE PARNTERNE OG MEGET MERE

Adresser på start lokationer

  • Jane Kønig – Gothersgade 54, 1123 København K

  • HUGO BOSS - Østergade 15 1100 København K

  • OH! By Kopenhagen Fur - Forbindelsesvej 4, 2100 København Ø

  • Dyrberg / Kern - Prags Blvd 80, 2300 København S

På hvert besøg får du en lille gave og forfriskninger.

PRISEN FOR DENNE EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR ER 399,- INKL. FROKOST, LILLE GAVE FRA ALLE PARNTERNE OG MEGET MERE

Hvis du har spørgsmål til eventet, så skriv til event@benjamin.dk