Eksklusiv shoppeaften hos Designers Remix

Shop løs af Designers Remix' nye kollektion i København og Århus, og få 20 procent rabat på alt, hvad du køber

Designers remix har i denne sæson skabt endnu en sofistikeret kollektion, denne gang inspireret af filmen Lost in Translation af Sofia Coppola.

Kollektionen har et ultrafuturistisk jetlagget udtryk og indeholder silhuetter i pastelfarver fra Tokyos skyline og sort fra det klassiske herrejakkesæt. Det er East meets West, fortolket i de lækreste materialer og forarbejdninger. Kombinationer med transparente silker og kogt uld, lynlåse som fine detaljer og chunky oversized strik giver kollektionen en underspillet cool elegance.

I samarbejde med Costume inviterer Designers Remix til to shoppeaftener i deres flagshipstores i København og Århus. Du får 20 procent rabat på alle kollektioner i butikken. Du får også en superlækker goodiebag, og mens du shopper, kan du nyde smagfulde Kusmi-te-cocktails.

I København vil smykkedesignerne Line & Jo være til stede ved arrangementet. I hver by får 50 abonnenter + en ven mulighed for at deltage i aftenens arrangement, hvor makeup-artister fra Mac giver dig de nyeste makeup-tips til sæsonens look.

Onsdag 5. september kl. 18.00 - 20.30 på Store Torv 6, Århus C

Torsdag 6. september kl. 18.30 - 21.00 i Pilestræde 8D, København K

Tilmeld dig på Designersremix@costume.dk senest 24. august, og skriv, om du vil deltage i København eller Århus.