© Hugo Boss

Her får du rabat til Fashion After Dark

På torsdag forkæler butikkerne dig i indre København. Se her, hvor du kan shoppe, se koncert med Mads Langer, få rabat og modtage goodie bags

Costume og Bo Bedre inviterer på torsdag 3. oktober 2013 til Fashion After Dark, hvor mere end 30 butikker holder ekstra længe åbent, så du kan bruge aftenen på et gennemsøge tøjstativerne med et glas champagne i hånden. Der vil både være rabatter, goodie bags og events. I Boss Store på Østergade 15, kan du fx opleve en intimkoncert med Mads Langer, hos Cos får du 20% rabat og i Samsøe & Samsøe kan du hive en goodie bag med hjem.

Bliv klogere på de mange events herunder.

Tidspunkt: torsdag 3. oktober 2013 kl. 19-21.

Sted: Indre København


HER KAN DU SHOPPE TIL FASHION AFTER DARK

& Other Stories på Amagertorv 29. Mon ikke der bliver kø foran & Other Stories' butik 3. oktober? Siden butikken åbnede i foråret, er den kommet med på listen over butikker, vi bare må lægge vejen forbi, når vi er på jagt efter nye skatte til klædeskabet. Denne aften er der både drinks, masser af stylinginspiration og makeuptips på programmet. Og du får da også en lille gave med, når du shopper.

Acne i Gammel Mønt 10 og Pilestræde 40.

Agent Provocateur i Pilestræde 6. Her kan du få lækre cocktails og en goodie bag, hvis du køber noget.

Apair i Ny Østergade 3.

Ash Kronprinsensgade 9 fejrer Fashion After Dark med høj musik, discokugle og rød løber. Der gives procenter på den helt nye AW13 kollektion, og der serveres lækkerier.

Baum und Pferdgarten i Vognmagergade 2. Besøg danske Baum und Pferdgarten, der serverer bobler og sødt til alle gæster - og trækker lod om et gavekort på 2.000 kr. blandt alle købende kunder.

Bestseller på Østergade 7-9. Læg vejen forbi Bestsellers nye butik for en lille forfriskning. Og så selvfølgelig fordi det er her, du finder mærker som Selected Femme, Noisy May, Vila, Y.a.s, Object og Vero Moda samlet på ét sted. Hvis du er heldig, vinder du måske nogle af de nye styles i butikken.

Boss Store på Østergade 15. Hos Hugo Boss finder du ikke bare din næste garderobeklassiker. Næh, du finder Mads Langer. I hvert fald 3. oktober, hvor han spiller intimkoncert i butikken. Shop til tonerne af Langers guitar - køber du noget, får du også en goodie bag med lækre Boss-produkter med hjem.

Bruuns Bazaar i Kronprinsensgade 8. Her kan du shoppe til lækre toner med et glad bobler i hånden.

Cos på Østergade 35. Shop lækre efterårsvarer med 20 % rabat.

Da**y Birger et Mikkelsen** i Pilestræde 16. Snacks, ving og et besøg i Day Birger et Mikkelsens smukke butik vil vi ikke gå glip af. Og så er der forresten også en goodie bag til de første 100, der shopper for mere end 500 kroner. En oplagt mulighed for at få lov at forkæle dig selv med items fra mærkets lækre, bløde efterårskollektion.

Designers Remix i Pilestræde 8D serverer champagne og tilbyde 30% på udvalgte jeans. Desuden følger der en eksklusiv goodie bag med til alle købende kunder.

Finnegan & Me i Læderstræde 13. Træd ind i den nyåbnede butik i Læderstræde med bolig brands fra hele verden - herunder Caravane - og tøj fra Just in Case og Groa. Butikken giver 25 % på alt tøj og 10 % på boligartikler denne aften. Derudover serveres rød- og hvidvin samt en lille snack.

Gina Tricot i Købmagergade 19. Der er altid plads til et ekstra highstreetitem i klædeskabet, og med 20 % rabat på alle varer hos Gina Tricot er det til Fashion After Dark, du skal gøre det næste fund. Der er gaver til de første 100 kunde.

H&M på Amagertorv 23 og i Galleri K.

Illum i Østergade 52. Hos Illum kan du det hele, og du vil bestemt ikke nøjes med at gå forbi det luksuriøse stormagasin på torsdag. Kom fx til foredrag om efterårets trends og tendenser, når Illum sætter fokus på alt det nye inden for både mode, accessories og beauty. Kig forbi 2. etage ved Filippa K kl.19.30-20.15 og lad makeupartist Vivi Pilgaard fra Le Management og stylist Barbara Gullstein fra Scoop Models vejlede dig om butikkernes nye kollektioner og it-items.

Derudover kan du deltage i konkurrencen om ikke mindre end 60 gavekort, komme til cool events og få lækre treats. Find hele Illums program lige HER.

Inwear på Østergade 27. Benyt aftenen til at tjekke Inwears nyeste kollektion ud. Der er blød strik mikset med læder og nyfortolkninger af den klassiske bikerjakke hos det danske mærke dette efterår. Sip champagne, og shop med 20 % rabat. Gå heller ikke glip af en goodie bag, hvis du er en af de første 100 købende kunder. Du kan også vinde et gavekort i butikken.

Lala Berlin i Gammel Mønt 21. Her tilbydes 20 % rabat på hele kollektionen og udvalgte tørklæder.

Levi's på Amagertorv 7. Hos det lækre jeansmærke får du 20 %, hvis du køber én ting, og 30 % rabat, hvis du køber to eller flere items. Butikken byder også på snacks og drikkevarer. Pyyha det er hårdt at shoppe.

Line&Jo i Gothersgade 31. Der er ingen tvivl om, at Line&Jo butikken bliver fyldt med glade fashionistaer til Fashion After Dark. Her serveres champagne og der vil være rabat på udvalgte varer. Derudover kan du deltage i konkurrencen om et smykke fra den nye kollektion.

LOT#29 i Gothersgade 29.

Lubarol i Gothersgade 34. Når du shopper hos Lubarol til Fashion After Dark får du en Ficus Folium ginger lemon lip balm med til en værdi af 130 kr. Derudover serveres bobler og chokolade.

Maria Black i Silkegade 13. Hvis du ikke har vøret forbi Maria Blacks flagship butik endnu, så er det bestemt 3. oktober, du skal gøre det. Hvorfor? Jo såmænd fordi du får 15 % rabat på sølv og forgyldt kollektionen kl.19-21. Der afholdes også en konkurrence, blandt alle der køber noget den aften, på et gavekort til en værdi af 1.300 kroner til butikken.

Me & Audrey i Christian d. IX’s gade 7. Mangler du et nyt smykke? Så er der 10 % rabat på alle smykker hele aftenen hos Me & Audrey. Der vil også være goodie bags med et sølvarmbånd til de første 20 kunder samt en konkurrence om en ørering med Tahitperle rosecut diamant i 18 kt. guld.

Neye på Vimmelskaftet 28 giver 20% rabat på alle nye kollektioner fra blandt andre Coccinelle, Hugo Boss, Adax og Samsonite. Desuden kan man vinde sin drømmetaske via en lille Instagram-konkurrence og få lidt til ganen i butikken.

Norr 11 i Sværtegade 3 udskænker vin hele dagen (kl.11-21) og giver 20 % rabat på hele sortimentet.

Norr i Pilestræde 36. Norr lancerer deres eget mærke Norr Luxury for less og i butikken vil der være goodie bags til de første 100 købende kunder indeholdende skønhedsprodukter fra Karmameju, Pukka, Spasupply, gave fra Amust, starts by P, Erbst og Bjerke Te samt vand. Dervil også være 50% at spare på alt fra Margit Brandt og Dj Rekyl vil stå for aftenens musik og spiller kl.18-21. Sidst men ikke mindst kan du vinde et gavekort på 1.000 kroner, hvis du kan svare på, hvad Norrs eget mærke hedder.

Notabene, Kronprinsensgade 10, fejrer Fashion After Dark med høj musik, discokugle og rød løber. Der gives procenter på den helt nye AW13 kollektion, og der serveres lækkerier.

Othmar i Store Kongensgade 5. Få 30 % rabat på den nyeste kollektion, når du kigger forbi Othmar. Her er også goodie bags til alle købende kunder med en ørering med lang tråd til en værdi af 248 kr. Herudover vil der være snacks og en overraskelse. Denne ene aften udlodder de også deres mest populære diamantprodukt i en konkurrence: Super eclipse øreringe med grå diamanter, krog i 14 kt. guld til 2.200 kr. eller de samme i ny version med tråde til 2.400 kr. efter eget valg. Kom ind i butikken og deltag.

Peter Beier Chokolade i Store Kongensgade 3. Butikken holder Grand opening torsdag 3. oktober 2013 kl. 10.00-21.00. De ruller den røde løber ud og byder på chokolade og champagne. Samtidig lancerer de årets chokoladenyhed, som kan købes til introduktionspris på dagen.

Saint Tropez på Købmagergade 42 & Vimmelskaftet 43 byder på et glas bobler og 20% på hele kollektionen. Og hvis du er en af de første 50 købende kunder, får du en lækker goodie bag.
I begge butikker er der også en konkurrence om et gavekort til en værdi af 2.000 kr.

Samsøe & Samsøe i Pilestræde 8. Samsøe & Samsøe holder shoppefest med både livemusik og dj. Der er goodie bags, kolde drikkevarer og snacks i kælderbutikken, der har mærker som Acne, Won Hundred, Envii, Whyred og Storm & Marie hængende. Gå heller ikke glip af aftenens konkurrence, hvor du skal style et outfit, forografere det og lægge det på Instagram med hashtagget #samsøelook. Er du den heldige vinder, får du det stylede outfit.

Stilleben i Niels Hemmingsens Gade 3. Her får du et stk. gratis notesbog med i stofposen, når du handler til Fashion After Dark.

Stine Goya i Gothersgade 58. Kom og besøg Stine Goya. De giver 10-20% rabat på alle varerne i butikken samt en Stine Goya spejlhalskæde gratis med, hvis du køber for over 2.000 kr. Som en ekstra bonus får du særligt udvalgte produkter fra L'Oreal Paris og L'Oreal Professionnel med i købet. Og kommer du bare forbi for at kigge og blive inspireret, er der også noget at få. Så der er noget til alle - så længe lager haves.

Superlove i Gothersgade 9. Her serveres bobler og snacks og gives 10 % rabat på alle varer hele aftenen. Der er virkelig gode goodie bags til de første 30, der køber for minimum 600 kr. Kl.19 får butikken besøg af repræsentanter fra French Connection og Rosemunde, der vil fortælle om efterårskollektionerne og vise de nyeste styles på modeller (Tilmelding nødvendig på gg@superlove.dk).

Taschen på Store Østergade 2a.

Tommy Hilfiger på Østergade 26. Champagne, chokolade og shopping går så fint hånd i hånd. Og Tommy Hilfiger sørger for alle tre dele til Fashion After Dark. Vi har hørt rygter om en goodie bag med et Costume magasin og en fin gave fra Tommy Hilfiger til de første 100 handlende kunder - og så skulle der efter sigende også være en konkurrence, du ikke vil gå glip af.

Topshop på Østergade 34. Hos Topshop leverer Ashibah sprøde toner kl.18-21, mens du kan shoppe med 20 % rabat. Alle kunder, der har købt noget, får desuden en lækker stofpose med hjem. Køber du for mere end 300 kr. får du også en notesbog. Derudover serveres der bobler og frisklavede popcorn.

Yvonne Koné hos Lala Berlin i Gammel Mønt 21.