Januars bedste events

Vi har samlet de allerbedste events, du skal deltage i i årets første måned – og januar har heldigvis masser at byde på

Vi er landet blødt ovenpå en dejlig jul med fyldte maver og plus på humørkontoen. Glæden og roen har ramt os, og vi er klar til at tage hul på det nye år.

I dansk musik er januar måned dedikeret til at hylde de nye talenter, og det er netop også, hvad vi vil med denne måneds musikprogram, hvor vi highlighter et par af de upcoming arrangementer, vi synes, du skal tjekke ud.

MUSIK:

21. januar, Odense Live Prisen, Posten: Hver janaur måned sætter det odenseanske musikliv sig sammen for at finde, hvad de mener, er 2016's spændende musikalske navne i Odense. Dem, som de gerne vil hylde for at bidrage til at sætte byen på det danske landkort, men også de navne, som de mener peger fremad, og bidrager med noget spændende musikalsk til by.

Af tidligere vindere kan nævnes The Eclectic Moniker, Mø og The White Album. Arrangementet er inddelt i forskellige kategorier, men vi er især interesseret i talentprisen, som har tre nominerede.

Dette er en pris som både publikum, og en jury afgør vinderne af. I start januar offentliggøres navnene på de tre talenter og løbende holdes tre koncerter, hvor du kan stemme på din favorit.

Hvis du bor i Odense, kan vi klart anbefale dig at holde øje med dette fine arrangement!

Læs mere her.

28. januar, Northern Winther Beat, Aalborg:
2016 skal sparkes godt i gang i det nordjyske. Derfor inviteres du til Northern Winter Beat: en musikfestival, der vil fylde Aalborg med lys og varme i en kold og mørk tid. Med cirka 40 spændende koncerter på tre dage, venter der masser af gode oplevelser og festivalstemning forude.

Koncerterne kommer til at foregå på Skråen,1000Fryd, Huset og Studenterhuset samt på en række andre centralt placerede scener i midtbyen som for eksempel Utzon Center, Klosterkælderen, Platform 4, Historisk Museum, Peep Shop med videre.

Køb billetter her.

29. januar, Vegas Udvalgte, Vega: Et af de arrangementer, der årligt vender tilbage med stor succes, er Vegas Udvalgte. Det er et koncertformat, der hylder de nye talenter, som Vega tror på, bliver store i 2016. Denne gang løber det af stablen 29. januar i Lille Vega og Vega lounge, og programmet er pakket med nye spændende navne i alle genrer – lige fra girlboss Katie Keller, den fortryllende Soleima, de melodiske punkere fra Molly, de mystiske Codewalk, legesyge Chinah og de skæve Guldregn.

Det bliver en fest, du ikke må misse!

23. januar, Disarray Son, Musikcafeen, Huset: Disarray Son byder på en unik og bred lyd inden for rockgenren, med hvert bandmedlems eget ståsted og inspiration, der bidrager til en diversitet og dybde i musikken.

Bandet spiller rock med fremadsynede og bredspektrede toner fra mange genre såvel som årtier, og siger om lyden i deres første EP: “Vores musik appellerer bredt, og spænder fra den hårdere riff-baserede rock til det mere melodiøse og afdæmpede.”

Den 23. januar inviterer bandet til koncert i Musikcafeen i Huset KBH, hvor det vil være muligt at opleve bandet live og blive smittet af den bevægende energi, der skabes under deres koncerter.

Køb billetter her.

Månedens nye talent, Maja Og De Sarte Sjæle: Det går rigtig godt for os på den musikalske redaktion. Lige nu falder vi konstant i svime over nye danske talenter og et af dem, der har gjort os helt bløde i knæene er Maja Og De Sarte Sjæle.

I en tid hvor alt er iscenesat, hvor alt konstrueret, og det handler om flest likes på Instagram og perfekt fremtoning, er det befriende at se et talent, der bare er. At bare være – er en af de fineste evner, man kan have!

Maja prøver ikke på at være en andet, end det hun er. Hun er et kæmpe talent og med hendes sødme, naturlighed, umiddelbare tekstunivers og velspillede musikalske univers, kan vi kun anbefale dig at tjekke hende ud.

Vi tror på Maja og råber hurra for, at der er plads til at være en af de sarte sjæle i dagens Danmark!

LOPPEMARKEDER:

10. januar, Tradono, Fit & Fly loppemarked: Tradono inviterer til loppemarkedet Fit & Fly søndag den 10. januar fra klokken 10-16 i Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 Vesterbro. Her vil du kunne shoppe lækkert secondhand træningstøj, sportsudtyr, sneakers og meget mere samt prøve kræfter med yoga og smage på de nyeste trends indenfor sund mad og drikke.

Læs mere her.