© Vagabond AW15

Kom til eksklusivt event med Costume og Vagabond

Mød Costumes moderedaktion, shop Vagabonds nye kollektion med 20 % rabat og vær med i konkurrencen om 3 par valgfrie sko! Tilmeld dig eventen her

Da Vagabond tidligere på året slog dørene op til deres nye flagskibsbutik i København, var det til stor glæde for alle os skoelskere. Nu er den nye AW15-kollektion landet i butikken på Kronprinsensgade, og du kan shoppe det hele med 20 % rabat til vores shoppeevent 28. oktober.

Der vil desuden være lidt lækkert mad og drikke, og på aftenen har du mulighed for at vinde en opgradering af din skogarderobe dette efterår: En heldig vinder går nemlig hjem med hele tre par valgfrie sko fra Vagabond!

Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, og assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, vil være med til eventen, hvor de vil vise deres favoritter fra kollektionen og guide til de mange stylingmuligheder.

Der er tilmelding efter først til mølle-princippet, så skynd dig at sende en mail til eventdenmark@spaltpr.com med 'Vagabond x Costume' i emnefeltet for at sikre dig +1 en plads inden 26. oktober.

Eventen løber af stablen 28. oktober klokken 17.00 - 20.00, og bliver afholdt i Vagabonds butik på Kronprinsensgade 12, 1114 København K.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig shoppeaften!

Psst ... Hvis du vil lure på, hvilke sko du vil vælge, hvis du vinder konkurrencen til eventen, kan du smutte forbi butikken for at tjekke den flotte kollektion ud!