© Emily Salomon

Kom til ekslusivt event med Costume og Julie Sandlau

Du er inviteret til lanceringen af et smukt designsamarbejde mellem Julie Sandlau og Costume. Kom og mød redaktionen, få en goodiebag og se det nye smykke

Costume-redaktionen har sammen med smykkedesigner Julie Sandlau skabt to fine og elegante armbånd, som du kan få til at sidde på dit håndled. Kom til lanceringen den 9. november.

Du er som Costume-læser inviteret til lanceringen af et stærkt samarbejde mellem den anerkendte smykkedesigner Julie Sandlau og Costume-redaktionen. Samarbejdet er blevet til to armbånd med navnet Julie Sandlau X Costume, der har et elegant og let look.

Lanceringen af de nye armbånd foregår sideløbende i to af Julie Sandlaus Concept Stores i København K. og på Østerbro, og her kan du møde Costume-redaktionen og shoppe løs af Julie Sandlau-smykker med 20 procent på udvalgte kollektioner, ligesom der vil være goodiebags til de første 20 købende kunder i begge butikker. Så kom og få fingrene i dette nye musthave item.

HVOR: Eventet foregår samtidig i de to Julie Sandlau Concept Stores på Østerbrogade 110, 2100 København Ø. og Niels Hemmingsensgade 4, København K.

HVORNÅR: Onsdag 9. november klokken 17-19. Costume-redaktionen byder velkommen klokken 17:15.

HVORDAN: Meld dig til på juliesandlau@costume.dk senest 4. november.

Kom også til lanceringen i disse Julie Sandlau Concept Stores:

• Strandvejen 161, Hellerup
• Badstuegade 16, Århus
• M. P. Bruuns Gade 25, Århus
• Magasin, Lyngby

Her er også konkurrence, goodiebags og rabat, men redaktionen deltager ikke.