Kom til indretningsevent med Costume og Sofakompagniet

Lad dig kræse om til eksklusivt event – hvor Costumes moderedaktion lærer dig, hvordan du trækker de fedeste modetendenser med ind i stuen

I september åbnede Sofakompagniet deres inspirende pop up-showroom i København. Det er fyldt med alle Sofakompagniets fine, danske designs i mange forskellige farver.

Vi er vilde med sofaerne, som vi viser dig hvorfor her. Primært på grund af designet, men vi er bestemt heller ikke kede af de meget rimelige priser. Sofakompagniets moderne, dog klassiske design er et perfekt udgangspunkt for et samarbejde mellem Costume og møbelfirmaet.

KOM TIL INSPIRERENDE MODE-BOLIG-AFTEN

Derfor vil vi gerne invitere dig til et inspirerende event i Sofakompagniets pop-up-showroom i Indre By, hvor du kan se tre interiørstyles designet af Costumes moderedaktion.

De har taget udgangpunkt i tre af efterårets bedste kollektioner fra catwalken og vil også holde et kort, lærerigt oplæg, så du selv kan få inspiration til, hvordan du byder modens fedeste tendenser indenfor.

Du melder dig til på event@costume.dk med emnefeltet Sofakompagniet X Costume inden d. 30/11. Vi udvælger de 50 heldige, som alle får lov til at komme med en ledsager.

Eventen løber af stablen d. 3. december klokken 19.30, og bliver afholdt i Sofakompagniets pop up-showroom på Rådhusstrædet 1, 1446 København K.

Glæd jer til en fantastisk aften med smukke sofaer, bløde lænestole, efterårest fedeste kollektioner fra catwalken, masser af mode og inspiration, lækker mad og goodiebags, hvor vi bland andet har lagt de nyeste numre af Costume og Costume Living klar til dig.

Vi glæder os til at se dig + 1.