© iStock

Kom til loppemarked hos Ikea

Ikea byder velkommen til loppemarked og underholdning over hele landet. Kom og gør et kup, og støt et godt formål!

Normalt kører man i Ikea for at finde nyt til boligen, men søndag 25. juni fra 10-16 kan du køre i Ikea for at finde genbrugsfund til boligen eller dig selv. Loppemarkederne kaldet ’Loppis’, hvilket betyder loppemarked på svensk, finder sted på p-pladserne foran varehusene i både Aarhus, Taastrup, Odense, Aalborg og Gentofte. På markederne finder du finder mellem 90-150 stande med genbrugsguld i form af møbler, nips, tøj, smykker, legetøj, og hvad hjertet ellers begærer.

Med dette initiativ er Ikea med til at sætte fokus på genbrug og genanvendelse.

”Vi vil gerne bakke op om og bidrage til, at brugte møbler og andet interiør får en ny chance hos en ny familie. Vi tror på genbrug før genanvendelse. Vi glade for at invitere til loppemarked, bakke op om genbrug og samtidig støtte et godt formål” siger Peter Elmose, varehuschef i Ikea Aalborg.

Lopper, genbrug og velgørenhed

Overskuddet fra salg af stadepladser og mad vil gå ubeskåret til velgørenhed i nærområdet, herunder Børnenes kontor i Århus og Gentofte, det socialøkonomiske værested og værksted Råt&Godt i Aalborg, Familiens Hus i Taastrup og hospitalsklovnene i Odense.

Bliver du sulten eller tørstig af lopperiet, vil der hvert sted være mulighed for at købe mad og drikke fra en udendørs madbod.

På dagen vil det ikke kun være muligt at gøre gode fund til billige penge – der vil også være underholdning og sjove indslag for børnene i form af en ballonmand, hoppeborg, levende tøjdyr eller en tombola – afhængig af hvilken by, du befinder dig i.

Så tag til loppemarked hos Ikea, og gør et fantastisk genbrugskup, oplev den gode markedsstemning og støt samtidig et godt formål.