Læs om årets bedste skønhedsevent

Costume lancerer årets lækreste skønhedsevent, hvor du kan være med til at bestemme vinderne og blive lidt skønnere selv

Costume har netop lanceret en storstilet skønhedsevent, Costumes Skønhedsfavoritter, hvor du kan være med til at bestemme, hvilke af 2015's produkter, der er de allerskønneste helt frem til 6. november.

En dommerkomité, bestående af Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted, forfatter, foredragsholder og skønhedsekspert, Charlotte Torpegaard og makeupartist og indehaver af Sine Ginsborg Make-up School, Sine Ginsborg, har nomineret tre skønhedsprodukter i 25 forskellige kategorier.

Herfra kan du stemme og slå fast, hvilke produkter, der er Costumes læseres absolutte favoritter og samtidigt deltage i lodtrækningen om goodiebags med de mange lækre produkter.

Du kan desuden følge løbende med på Costumebeauty.dk og Costume.dk, hvor vi vil sætte fokus på dommerpanelet, de mange lækre produkter og de bedste skønhedstips.

AFGIV DIN STEMME HER

Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af Sofakompagniet. Eventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ...

Følg desuden med på Instragram via @Costumedk #skønhedsfavoritter2015 #costumeslæserpris

DET HER VIL DU IKKE GÅ GLIP AF