Find maj måneds bedste lagersalg, koncerter og kunstudstillinger

Maj måneds bedste events

Leder du efter gode rabatter på tøj, modeudstillingen over dem alle og lækker musik? Vi giver dig maj måneds bedste lagersalg og events her

Lagersalg

Gucci, Burberry, Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta og Notabene inviterer dig i samarbejde med Anywear til årets mest eksklusive in season sale torsdag 12. maj og fredag 13. maj, København:

I samarbejde med Anywear kan du gøre årets fund fra ovenstående mærker ved dette in season sale, der giver dig mulighed for at shoppe udvalgte SS16-modeller, kollektionsprøver, restpartier og meget mere med rabatter op til 60 %.

Anywears eksklusive in season sale afholdes torsdag d. 12. maj fra klokken 11 til 19 og fredag d. 13. maj fra klokken 11 til 18 på Rosengården 12 i København, og vil du gerne med, skal du huske at tilmelde dig her.

For at fejre det eksklusive sale vil vi også gerne give dig muligheden for at vinde et abonnement på Costume, og du kan tilmelde dig til konkurrencen her.

SS16 Forårsbazars midseason-, kollektions- og lagersalg tirsdag 3. maj og onsdag 4. maj, København:

Find et stort udvalg af SS16-midseason, kollektionsprøver og restpartier fra mærker såsom Notabene, Stig P, Ash, Just Female og mange flere.

Det afholdes på Rosengården 12 i København K, og der vil være åbent fra klokken 11 til 19 både tirsdag og onsdag. Der tages imod kontant, Mobilepay og Dankort.

Munthe lagersalg mandag 2. maj til onsdag 4. maj, Århus:

Få op til 80 procent rabat på tidligere kollektioner, når det danske mærke Munthe afholder lagersalg på Godsbanen i lokalet Vogn 2, på Skovgaardsgade 3 i Århus C.

Mandag og tirsdag holder de åbent fra klokken 12 til 18 og onsdag fra klokken 10 til 14, og der modtages både dankort og kontanter.

Samsøe & Samsøe lagersalg torsdag 5. maj til søndag 8. maj, København:

Gør et fund, når Samsøe & Samsøe afholder lagersalg i Remisen på Blegdamsvej 132, 2100 København Ø.

På lagersalgets første dag afholdes en særlig VIP-dag, og her vil Samsøe Friends bliver ekstra forkælet. Vil du gerne med til torsdagens VIP-arrangement, kan du tilmelde dig her.

Fra fredag til søndag er lagersalget åbent for alle, med åbningstiderne 14 til 21 fredag, 10 til 17 lørdag og 10 til 16 søndag. Der modtages både, kontanter, kort og Mobilepay.

Læs mere her

Agency V lagersalg torsdag 12. maj, København:

Agency V holder lagersalg, og her kan du gøre fund fra mærker som Weekday, Monki og Stadiums egne mærker SOC og Everest.

Lagersalget afholdes på Lille Strandstræde 14 D, 1. sal i København K fra klokken 10 til 18, og der tages imod kontanter, Swipp og Mobilepay.

Tøjmarked

Luksus Tøjbazar søndag 8. maj, København:

Bloggere, stylister og andre tøjglade fashionistaer sælger ud af deres klædeskab til Luksus Tøjbazar søndag d. 8 maj.

Her kan du gøre mange gode fund, og er du interesseret afholdes tøjbazaren på Soho Kontorhotel, som du finder på Flæsketorvet 68 i Kødbyen på Vesterbro.

Der er fri entre, og du kan læse mere om eventet her.

Kunst

Mario Testinos No Limits-fotoudstiling 13. maj til 18. september, København:

Som de første i Danmark præsenterer Kunstforeningen GL Strand en soloudstilling af stjernefotografen Mario Testino, som er en af verdens mest indflydelsesrige mode-og portrætfotografer, der har arbejdet med alle fra Vogue til Vanity Fair.

Udstillingen vil byde på både portrætbilleder, billeder af Europas kongelige, herunder også det danske Kronprinspar, og i den sidste del af udstillingen vil Mario Testinos legendariske nøgenfotos også være at finde.

Er du en passioneret modeentusiast, er dette helt bestemt sommerens must see-udstilling. Udstillingen åbner fredag d. 13. maj og varer helt til d. 18 september, og du kan læse mere om udstillingen på Glstrand.dk.

Events

Lolly's Laundry åbner flagship store, 20. maj, København:

Fredag d. 20. maj åbner Lolly's Laundry deres første flagship store med adresse på Guldbergsgade 7, 2200 København N.

I den nye flagship store kan du komme helt tæt på det farverige og bohemian Lolly's Laundry-univers, og udover at kunne shoppe den nyeste kollektion vil du også have mulighed for at købe dufte og accessories fra nøje udvalgte brands.

På åbningsdagen d. 20. maj vil der fra kl. 14-20 være cocktails, dj og en masse gode tilbud!

Kaibosh åbner 2 butikker i København onsdag 25. maj:

Kaibosh lancerer onsdag d. 25. maj hele to nye konceptbutikker i hjertet af København. Udover hyggelige åbningsarrangementer, vil der hele dagen være 25 % på alle briller og solbriller!

De to nye Kaibosh-butikker har adresse på henholdsvis Kronprinsensgade 3 og Sværtegade 3, København K.

Læs meget mere her.

Munthe fejrer ny flagship store lørdag 14. maj, København:

I anledningen af Munthes nye flagship store inviteres du forbi til en festlig fejring i den nye butik. Her byder Munthe på konkurrencer, gratis kaffe og lækre hindbærsnitter, som du kan nyde til tonerne af et live jazz band.

Vil du gerne være med til at fejre Munthe lørdag d. 14 maj, så læg vejen forbi den nye butik på Store Regnegade 2 i København K, fra klokken 12 til 15.

Won Hundred åbner ny konceptbutik onsdag 11. maj, København:

I april åbnede Won Hundred deres første butik i Amsterdam, og nu er turen kommet til København, hvor Won Hundred vil åbne butikken Container 01 på Nørrebro. Butikken vil være en konceptbutik, hvor du kan købe salgsprøver, unikke varer og ældre sæsonvarer.

Fra d. 11. maj kan du besøge den unikke butik på Guldbergsgade 29, Nørrebro, hvor både tøjet og butikkens rå indretning vil være spændende at tage et nærmere kig på.

Filippa K sætter fokus på bæredygtig mode onsdag 11. maj til søndag 15. maj, København:

Besøger du i denne uge Filippa K’s butik på ny Østergade 13 i København, vil du kunne opleve, hvordan fremtidens bæredygtige tøjbutik vil se ud efter ‘circular fashion’-principperne, som handler om at blive bedre til at genbruge tøjet.

Filippa K sætter nemlig fokus på bæredygtig mode i forbindelse med afholdelsen af Copenhagen Fashion Summit, som er en kongres med talere fra hele verden, der samles d. 12 maj for netop at sætte fokus på bæredygtig mode.

Derfor vil du som kunde i Filippa K-butikken på Ny Østergade få en hel unik shoppeoplevelse fra onsdag 11. maj til søndag 15. maj, og i denne periode kan du indlevere dit gamle Filippa K-tøj og få 15 procent på dit nye køb.

Dit gamle tøj vil blive genbrugt og solgt igennem en særlig genbrugsstand i butikken, og her kan du også finde gamle favoritter fra tidligere kollektioner.

Ud over at kunne købe genbrug, kan du også leje et outfit i fire dage og kun betale 20 procent af den originale pris.

Superdry åbner ny butik fredag 13. maj, København:

Det britiske mærke Superdry åbner en ny butik på Købmagergade og dette fejres fredag d. 13. maj med en lanceringsfest fra klokken 14 til 19, hvor der vil være musik, lækre forfriskninger og goodie bags til de første 100 besøgende.

Desuden skal du huske at holde øje med Superdry-kaffevognen, som d. 13. maj vil køre rundt i byen og uddele gratis kaffe og værdikuponer til Superdry.

Find den nye butik på Købmagergade 26 i København K.

Copenhagen Beer Celebration, 13. og 14. maj, København:

Du får muliigheden for at udforske og smage på øl fra hele Danmark og resten af verden, når Copenhagen Beer Celebration løber af stablen. Eventen er stablet på benene af brygmesteren bag Mikkeller, så kvalitet er i højsædet. Ølfejringen finder sted i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V. #### Øl Festivalen, 19. til 21. maj, København:

Danske Øl Entusiaster står bag Øl Festivalen, hvor du blandt andet kan smage øl fra store dele af verdenen, besøge en ølrestaurant og opleve DM i Håndbryg.Arrangementet afholdes på Lokomotivværkstedet, Otto Bussesvej 5A, 2450 København SV. Hvis du er interesseret i øl, kan du desuden klikke ind på Brewtopia og finde ud af, hvilke øl, som passer bedst til dig.

Musik

Åbning af Pumpehusets Byhave lørdag 21. maj, København:

Igen i år gentager Pumpehuset succesen med gratis koncerter i deres hyggelige og intime byhave. Hele sommeren byder Pumpehuset dig velkommen i den lille grønne byoase. Nyd et glas kølig rosé eller en kold økoøl til tonerne af bands som Noréll, Slowwolf, Franske piger og Kejthåndet.

Som noget nyt i år er byhaven åben hver dag med sommergrill, og maj måned vil derfor byde på ekstra mange udendørskoncerter fra onsdag til lørdag.

Det hele sparkes igang lørdag d. 21. maj klokken 17 med sommergrill, plantning af sommerbede (tag gerne en plante med selv), drinks, øl og musik fra Noréll, Malte og dj Phase5.

Læs mere her

Ny musik fra KIM

KIM er en ny artist på den danske musikscene, og i denne måned debuterer han med sin nye single Low fra den snart kommende ep af samme navn.

Bag KIM står sangskriver, sanger og producer Kim Vagn Wagner, der selv beskriver musikken som storladent 80’er-inspireret synthpop, og med inspirationskilder såsom Phil Collins og Michael Jackson er der lagt op til fest på den nye ep, som udkommer torsdag d. 26. maj.

Lyt til den første single Low her.