© Tommy Hilfiger

Power dressing: Sådan får du stilen

Tommy Hilfiger lancerer en ny kollektion i samarbejde med skuespilleren Zendaya. Fokus er på styrke, selvtillid og power dressing. Se Zendayas 5 gode råd til at få stilen her

I 80’erne handlede det om hvem, der havde de største skulderpuder. Power dressing var attitude og magt på højt niveau og looket fandt inspiration i mændenes skræddersyede jakkesæt. I dag handler power dressing om at fejre egne styrker og individualitet – og inspirationen hentes et helt andet sted.

Tommy Hilfiger er ude med en ny kollektion; TommyXZendaya, der opfordrer til at dress to impress. Bag kollektionen står Hilfiger og den amerikanske skuespiller Zendaya i et stærkt samarbejde. Tommy Hilfiger selv siger om samarbejdet:

“Som to målrettede optimister, har Zendaya og jeg haft et ønske om at finde en ny måde at fejre den kvindelige styrke igennem moden.”

Mønstre og farver skaber unikke looks

Skuespiller og influencer Zendaya Maree Stoermer har sammen med Tommy Hilfiger sat fokus på nutidens power dressing og skabt en kollektion, der trækker på det modige og unikke. Som en af tidens største modeinfluenter har den 22-årige Zendaya et skarpt blik for mode. Hendes inspiration kommer blandt andet fra 70’ernes og 80’ernes ikoniske kvinder. En inspiration, der kommer til udtryk både i mønstre og farver.

“Til kollektionen var jeg inspireret til at designe nogle modige og stærke items, tilført Tommy Hilfigers typiske amerikanske DNA, for at fremtvinge en følelse af styrke og selvtillid,” siger Zendaya og fortsætter:

”Det handler om at omdefinere hvad power dressing betyder i det 21. århundrede. Jeg glæder mig til at se, hvordan fans omkring i verden fortolker de enkelte styles og skaber et look, der er unikt for dem.”

Vi giver dig Zendayas 5 bedste råd til power dressing

1. Alle kvinder bør eje et skræddersyet jakkesæt

“Alle kvinder bør have et skræddersyet jakkesæt. Der er noget ved et skræddersyet jakkesæt, der får én til at føle sig stærk og selvsikker.” – Zendaya

Skræddersyet jakke, Tommy x Zendaya 2400 kr.

© Tommy Hilfiger

Skræddersyede bukser, Tommy x Zendaya 1200 kr.

© Tommy Hilfiger

2. Sammensæt dit look i monokrome farver

TommyXZendaya bærer præg af de monokrome toner. Looket er stilfuldt, modent og modigt. Sammensæt dit look i monokrome farver og vælg gerne noget med tern eller prikker, inspireret af 70’erne og 80’erne. De enkelte styles fra TommyXZendaya kan nemt kombineres med sæsonens andre nye styles, så dit look bliver unikt.

Kjole med kontrastkrave, Tommy x Zendaya 1500 kr.

© Tommy Hilfiger

3. Power dressing er en følelse og måden du bærer dit outfit mere end et stykke tøj i sig selv

”Empowerment betyder at man føler sig selvsikker og ikke er bange for at bryde med normen. Det handler om ikke at lade andre stå i vejen for ens egne drømme og altid at følge sit hjerte.” – Zendaya.

Ternet uldfrakke, Tommy x Zendaya 4000 kr.

© Tommy Hilfiger

4. Burgundy er det nye sort

Burgundy er tilbage. Måske dominerer farven hele dit look – måske er det bare ét enkelt item, der står frem fra den monokrome palette.

Skræddersyet jakke i velour, Tommy x Zendaya 2600 kr.

© Tommy Hilfiger

5. Klassiske snit hitter

De forskellige styles er inspireret af modeller og snit fra 70’erne og 80’erne. Lange, formsyede nederdele, skræddersyede jakker, slåom-kjoler og markante kraver. Vælg nogle modeller med skarpe kanter og bløde stoffer.

Skjorte med bindesløjfe, Tommy x Zendaya 1200 kr.

© Tommy Hilfiger

Den 8. september afholdes TommyNow i New York, hvor kollektionen lanceres. Efter showet vil der være mulighed for at købe alle de nye styles online på Tommy.com.

Er du nysgerrig efter at se styles fra kollektionen, der afsløres 8. september i New York, kan du få en smagsprøve her.

Kom til læserevent

Er du blevet nysgerrig efter at se kollektionen, så afholder Tommy Hilfiger et event for Costumes læsere, hvor der vil være masser af inspiration til, hvordan kollektionen bedst kan styles og kombineres med sæsonens andre nyheder samt goodie-bags og lette forfriskninger.

Repræsentanter fra Costumes redaktion vil være til stede til arrangementet, som løber af stablen onsdag 11. September klokken 18.00-20.00 i Tommy Hilfigers flagskibsbutik på Østergade 26 i København.

Der er begrænset antal pladser og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princip. Tilmeld dig til eventet på mailen tommy@costume.dk.