© Becksöndergaard

Saml skrald, og modtag gratis taske fra Becksöndergaard

Det danske brand inviterer til et helt særligt event i den gode sags tjeneste, hvor du kan få en gave med hjem. Læs med her, og find af, hvordan du gør

Bæredygtighed og miljø er en tendens, der ikke er til at komme udenom – og er noget, der er kommet for at blive. Også i modebranchen, hvor flere og flere brands lancerer forskellige tiltag for at sætte fokus på netop det.

Nu teamer Becksöndergaard, der er særligt kendt for sine glitrende sokker og fine tasker, op med den verdensomspændende miljøorganisation World Cleanup Day. Det sker i forbindelse med den internationale World Cleanup Day den 21. september.

Derfor inviterer brandet dig med til at samle skrald i Københavns gader. Formålet er at opfordre alle til, at vi sammen har et ansvar for passe på vores by. Deltager du, går din indsats ikke ubemærket hen – du modtager nemlig en lækker taske fra Becksöndergaard som tak for dit bidrag.

Tasken du modtager for dit bidrag, er Zebra Foldable Bag til en værdi af 299 kr.

© Becksöndergaard

Hvor og hvornår?

Eventet finder sted i København henover to dage: Fredag den 20. september kl. 16.00-19.00 og på selve World Cleanup Day lørdag den 21. september kl. 11.00-16.00.

Vil du være med, sker det hos en Becksöndergaard pop-up butik foran indgangen til Magasin Du Nord på Kongens Nytorv.

Sådan deltager du

  1. Når du kommer forbi Becksöndergaards pop-up, får du udleveret en lille, bæredygtig pose som du kan fylde skrald i.

  2. Når du indleverer den lille, fyldte pose med skrald i pop-up'en, modtager du som tak for indsatsen en Becksöndergaard taske til værdi af DKK 299.

Mere fashionabelt bliver det vidst ikke at samle lidt skrald. Så tag en veninde, eller flere, under armen og gør noget godt for byen og miljøet – så går du hjem med både en lækker taske og god samvittighed