Shop den nye Jesper Høvring-kollektion

Kom til VIP-shoppeevent hos Magasin, og shop den feminine jersey-kollektion, som Jesper Høvring har skabt for Costume

Normalt klæder Jesper høvring danske kvinder på i couturekjoler. Men nu har designeren kreeret en feminin jersey-kollektion for Costume - til helt andre priser, så du kan blive klædt på fra top til tå. Costume inviterer til shoppeaften i Magasin, der er eneforhandler af kollektionen, og du vil blive forkælet med Martini Royale-cocktails, Agnes-cupcakes og lækker lyd til øregangen, mens du shopper i Magasins Personlige Shopper Suite på 2. etage i Magasin på Kongens Nytorv i København.

Costumes chefredaktør, Rikke Agnete Dam, byder velkommen, og designer Jesper Høvring vil fortælle om sin inspiration og tilblivelsen af kollektionen. Mens du prøver kollektionen, vil Magasins personlige shopper hjælpe dig med stylingen. Og når du siger hej hej, vil du få en pose med goodies fra Armani kosmetik og Pandora med i hånden.

Tid og sted:

Torsdag 30. august klokken 17 til 19 på 2. etage i Magasin i København. Brug Magasins normale indgange.

TIlmelding:

Send en mail med dit og din venindes navn til magasin@costume.dk. Tilmelding er efter først til mølle-princippet, og du vil få en mail, hvis du har fået en plads til denne shoppeevent. Vi glæder os til at se dig.