© Trine Kjær / Rentage

Fest-fif: Lej din kjole til minipris

Har du lyst til at ha' en ny kjole på? Vi kender det! Heldigvis behøver det ikke længere at betyde, at du skal i butikkerne for at købe nyt. Her får du 4 steder, hvor du kan leje din drømmekjole for et behersket beløb.

Du kigger ind i dit skab og der er intet - som i intet - du kan tage på til aftenens fest. Pudsigt, når du samtidigt kan konstatere, at skabet er en anelse fyldt. På alle hylder. Vi iler med gode nyheder: Antallet af steder hvor du kan leje dit tøj, vokser hele tiden - og udvalget er rigtig godt. Vi har fundet 4 af de bedste steder her - hvor du også kan komme til at dele garderobe med smukke mennesker som influent Trine Kjær og Emili Sindlev. Bonus er selvfølgelig, at det også er en super bæredygtig løsning på lysten til nyt.

Rentage

Hos Rentage har de et eksklusivt udvalgt af smukke designeritems fra blandt andet Jean Paul Gaultier og Prada. De har især et stort udvalg af kjoler, men du kan også leje andre items såsom sko. Ønsker du at leje et item fra Rentage, skal du blot kontakte dem via Instagram.

Cecilies Kjoler

Udvalget af styles hos Cecilies Kjoler er en god blanding af håndplukkede designerkjoler fra både Chanel og Gucci. Hvis du ønsker at leje en af Cecilies kjoler, skal du blot sende en besked på Instagram.

SaraShares

Hvis du gerne vil leje andet end kjoler, så er SaraShares et god løsning til dig. Her kan du leje designer-items til enhver lejlighed. Du kan se hele deres udvalg på Sarashares.dk – der er stadig masser af ledige nytårs-items.

Lauras Univers

Hos Lauras Univers kan du finde et helt nytårsoutfit med både kjole og sko. På instagram kan du se deres brede udvalg af designeritems, og hvis du forelsker dig i noget, kan du lejer det ved at skrive på Instagram eller udfylde deres formular inde på laurasunicersweb.dk