© Instagram / @melaniin.goddess

Fra mobbeoffer til model: “Jeg blev drillet på grund af min hudfarve”

Med over 200.000 følgere på Instagram taler Khoudia Diops historie for sig selv. Se de fine billeder af den nye model her

19-årige Khoudia Diop fra Senegal har rørt flere tusinde verden over med sin historie. Hun er nemlig gået fra en barndom fyldt med mobning og dårligt selvværd til et liv som succesfuld model – og det er hun ikke bange for at sætte fokus på.

Hudfarve lå til grund for mobning

“På grund af min hudfarve, blev jeg drillet af de andre børn, da jeg var yngre. Jeg har måtte lære at elske mig selv hver dag, og vende mig væk fra negativiteten,” fortæller Khoudia til The Huffington Post.

Det må man sige, at den 19-årige pige har formået. Hun har nu startet sin karriere som model og arbejder samtidig for organisationen The Colored Girl Inc, der forsøger at fremme selvkærlighed og fejrer kvinder – ligemeget hvilken baggrund og hudfarve de har.

“Jeg har lært at ignorere de negative mennesker og bare være et levende eksempel på selvtillid og kærlighed. Jeg lader mit liv og min succes tale for sig selv,” siger Khoudia.

Og det må man sige, at den gør. Khoudia har allerede samlet en fanskare på over 200.000 følgere på Instagram, hvilket vi sagtens kan forstå.

Se et udpluk af Khoudias billeder herunder.