Antioxidant face firming serum fra The Organic Pharmacy til 769 kr., Hydrad-dynamic ultimate moisture fra Murad til 695 kr., Biodynamic facial soufflé fra Elemental Herbology til 499 kr.

Giv dit ansigt gløden tilbage

Vinterkulden har gjort Tanjas hud tør og kedelig. Miss Costume hjælper hende til at få gløden tilbage

Hej Miss Costume

Min hud i ansigtet bliver altid kedelig og tør, når det er vinter. Hvad kan jeg gøre for at få gløden tilbage? Jeg håber, du kan hjælpe.

Kærlig hilsen Tanja

Kære Tanja

Tak for din mail. Vinter er lig med blæsevejr og frostgrader, og begge dele udtørrer din hud. Især dit ansigt er i farezonen, fordi det konstant er i kontakt med det kolde klima. Undgå alt for tynde og gele-agtige cremer om vinteren. Vælg de federe varianter. Særligt din dagcreme kan med fordel være lidt federe, end den du bruger om sommeren. Eller test din natcreme. Får den dig ikke til at skinne for meget, dur den ret godt.

Tilfør ekstra fugt og beskyttelse ved at klappe en ansigtsolie eller -serum under din dagcreme. Du må ikke nøjes med olien eller serummen, men skal bruge den som supplement til din dagcreme.

Eksfolier forsigtigt to gange om ugen, så du får fjernet de døde hudceller, så de ikke ligger som en barriere for din dagcreme. Men pas på med at overeksfoliere. Brug en blid frem for en grov ansigtsscrub eller peeling om vinteren. Ellers kan det blive en ond cirkel, hvor du hele tiden arbejder den fugt af, du lige har tilført. Find en scrub med fine korn eller en helt uden slibekorn, hvis du har sensibel hud.

Forebyg og reparer tør hud ved at tage en fugtgivende maske på en gang om ugen efter eksfoliering.

Kærlig hilsen Miss Costume

Har du også et mode- eller skønhedsspørgsmål? Så skriv til miss@costume.dk.