Grammy-goodiebag til 146.000 kroner

De største musiktalenter blev hyldet til Grammy Awards i mandags. Se her hvorfor, man roligt kan se, at alle gik hjem som vindere

Du ved sikkert godt, hvor forkælet de største Hollywood-stjerner egentlig er, og hvor dyre goodiebags de ofte får til de helt store shows.

Men det er ikke kun filmbranchens store stjerner, der får gaver for svimlende summer – de største navne inden for musik er også godt forkælet.

I mandags blev dette års udgave af musikbranchens største prisuddeling, Grammy Awards, afholdt i Los Angeles. Branchens hotteste navne var mødt op til det eftertragtede show, og den røde løber var spækket med flotte mennesker klædt på til fest.

Den populære Taylor Swift blev en af aftenens helt store vindere, ikke blot fordi hun nu kan sætte tre nye priser på hylden, men også fordi hun én gang for alle fik sat den dramatiske Kanye West på plads.

Men selvom ikke alle vandt en af de ønskede priser, gik de ikke tomhændede hjem. At blive inviteret til det store Grammy-show er nemlig lidt som at vinde i sig selv, da gæsterne kan gå hjem med en goodiebag lidt udover det sædvanlige.

Ifølge Fortune.com er det marketingsfirmaet Distinctive Assets, som har stået for de luksuriøse gaveposer til Grammy-showet de sidste 17 år. Men i år var der spenderet intet mindre end 22.000 dollars på gaver til showets gæster, svarende til cirka 146.850 danske kroner.

Her er nogle af de lækre sager, stjernerne kunne finde i deres goodiebag:

  • En ultimativ fitness-pakke, inklusiv en uges ophold på et fitness resort til 6.180 dollars svarende til ca. 41.294 kroner.
  • Gavekort til en opstrammende skønhedsbehandling til en samlet pris af 5.500 dollars svarende til ca. 36.754 kroner.
  • Økologiske, glutenfri og veganske cocktails fra The Natural Mixologist til 2.250 dollars svarende til ca. 15.035 kroner.
  • Indretningsservice for 1.000 dollars svarende til ca. 6.682 kroner.
  • En uges ophold på Golden Door Resort & Spa ligeledes for 1.000 dollars svarende til ca. 6.682 kroner.

Det er lige før, at sådan en gavepose hellere måtte finde vej til os end showets egentlige pris, nemlig den eftertragtede Grammy … og så alligevel.

Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at vi endnu engang er blevet bekræftet i, hvor forkælede de største stjerner egentlig er.

MERE FRA COSTUME