© Naomi Anwer

Har du bemærket den festlige taske, som er overalt på Instagram lige nu?

En helt bestemt taske er nærmest umulig at undgå på det sociale medie lige nu. Sukker du også efter den?

Har du også bemærket den muligvis mest fotograferede taske på Instagram netop nu?

2021 har budt på en lang række taske-tendenser, heriblandt 00'er-tasker og vintage-modeller. Der er dog en helt bestemt taske, som for tiden er nærmest uundgåelig på de sociale medier. Ikke nok med at tasken er hypet af en lang række stilikoner og influencere – den er også svær at overse takket være de mange funklende sten, der pryder den. Det er selvfølgelig den smukke, krystalbesatte Prada-håndtaske, der er tale om.

På det seneste har de krystalbesatte tasker været fast inventar på armene af influencere og stilikoner verden over. Herhjemme har vi set blandt andre Trine Kjær style tasken til en festlig kjole og højhælede sko for et fint nytårslook. Også Naomi Anwer, Pernille Teisbæk og Emili Sindlev lader til at have kastet deres kærlighed over tasken, mens internationale influencere, som også har delt fotos af tasken på deres Instagram, tæller Susie Lau og Camille Charriere.

Tasken er en del af Pradas Holiday 21-kollektion, og ud over den fantastiske, glitrende taske består kollektionen også af både stenbesatte højhælede sko og loafers samt pailletkjoler og -toppe, som alle hellere end gerne måtte ligge under vores juletræ denne jul.

Mens vi sukker efter den smukke taske, der kan pifte selv det mest simple outfit op til fest, har vi herunder fundet en række alternativer, som kan gøre dig mindst lige så festklar – og som alle kan erhverves til en mere beskeden pris.

Tasken er i øjeblikket udsolgt på Pradas egen hjemmeside, men kan fås hos forhandlere som Mytheresa.com og Matchesfashion.com.

Mangler du stadig outfittet til årets sidste aften, kan du færdiggøre looket med en af disse flotte nytårskjoler og et par festlige stiletter.