© Khaite

Her er 2020's uundgåelige brand

Sensuelle silhouetter med maskuline linjer forenes på skødesløs, men stærk facon hos Khaite. Hvis du ikke i forvejen kender det amerikanske brand, er det på tide at stifte bekendtskab med Khaite, der blandt andet har fundet vej til Pernille Teisbæk, Sophia Roe og Hailey Biebers garderobe.

Efter den seneste modeuge i New York står det klart, at New York-baserede Khaite for alvor er blevet tidens go-to brand for det minimalistiske modepublikum.

Khaite blev grundlagt i 2016 af Vanessa Traina og Catherine Holstein. Med mærket ønsker kvinderne at skabe et brand, hvis items har et iboende kontrastfyldt udtryk, der forener fortid med nutid, maskulinitet med femininitet samt stærke strukturer med blød grænseløshed.

Deres ready-to-wear kollektioner består af to-die-for-silhuetter, klassikere i nye klæder og et overvejende friskt take på eksklusivitet og tidløst design.

Hvis du har en forkærlighed for denim, tidløs minimalisme og Totême, er Khaite uundgåelig.

At brandet allerede er populært, er der vist ingen tvivl om. Items fra mærket har allerede fundet vej til flere it-kvinders garderober heriblandt Hailey Bieber, Kaia Gerber, Leandra Medine Cohen aka Manrepeller, Sophia Roe og Pernille Teisbæk.

På Costume-redaktionen spår vi en meget lys og succesfuld fremtid for det eksklusive brand, der er uundgåelig i 2020.

Khaite har desværre endnu ingen forhandlere i Danmark, men heldigvis kan du shoppe mærket på deres egen hjemmeside eller på Net-a-porter, Mytheresa og Matches Fashion.