Her er Taylors besked til alle unge kvinder – og til Kanye

Taylor Swift holdte en inspirerende og rørende tale i går til Grammy Awards 2016. Se klippet, alle taler om, her

I sidste uge langede Kanye West ud efter Taylor Swift – og langt fra på nogen pæn måde! I går til årets Grammy Awards hørte vi for første gang i offentligheden Taylors modsvar til Kanyes kritik.

Taylor Swift strålede på den røde løber til Grammy Awards, og så gik hun hjem med flere af de eftertragtede priser – man kan vist roligt sige, at det var Taylors aften. Da hun skulle holde sin takketale for at have vundet prisen for Årets Bedste Album for 1989, fik Taylor Swift svaret Kanye West tilbage på sidste uges drama – men selvfølgelig på en stilfuld og pæn Taylor-måde:

“Til alle unge kvinder derude vil jeg bare gerne sige, at der er mange mennesker på jeres vej, der vil prøve at underkue jeres succes og tage æren for jeres handlinger – eller jeres berømmelse – men hvis du bare fokuserer på arbejdet og ikke lader disse mennesker føre dig ud på et sidespor, vil du en dag, når du er på vej hen, hvor du gerne vil være, se dig omkring, og du vil vide, at det er dig selv og de mennesker, der elsker dig, der har fået dig dertil, og det vil være den bedste følelse I verden. Tak."

Se selv Taylor Swifts tale herunder, der virkelig beviser, at hun er af en helt særlig, cool kaliber: