Her er tricket, der giver en god bagdel i jeans
© Anna Stokland

Her er tricket, der giver en god bagdel i jeans

Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at få din bagdel til at tage sig godt ud i jeans. Der er nemlig blot én faktor, du skal tage i betragtning

Hvem vil ikke gerne have en god bagdel i jeans? De fleste af os kender til det at stå i prøverummet med en hel bunke jeans, som vi må efterlade i butikken, fordi bagpartiet ikke tager sig godt nok ud.

Men fremadrettet er det slut med jeans, som sidder dårligt. Det viser sig nemlig, at der kun er én faktor, du skal tage i betragtning, for at finde de perfekte bukser.

Hemmeligheden er syningen, som sidder bagpå dine jeans mellem linning og baglommer. Formen på denne syning har en stor betydning for, hvordan din bagdel ser ud.

Selvom man måske ikke bemærker det, kommer syningen bagpå i et hav af forskellige former. Men det er den klassiske, bløde V-form, som giver mange kvinder en flatterende bagdel.

Et eksempel på V-formen er den originale Levi’s 501-model. Syningen skal helst lægge sig på den øverste del af din numse og den nederste del af ryggen.

Psst … Se sæsonens nye it-jeans

Så næste gang, du shopper jeans, er det værd at tage syningen i betragtning.