Sådan syr du din egen krave DIY

Her finder du den perfekte opskrift på 2021's store krave-trend

Vil du også hoppe med på krave-bølgen? Vi har fundet den perfekte opskrift på den fine krave, som opgraderer enhver striktrøje.

Allerede i 2020 stiftede vi bekendtskab med den overdimensionerede krave, der blev årets helt store accessory-trend.

Ser man mod modehusene, var den store krave at spotte på flere catwalks under SS21-modeugerne, og også stilikoner som Camille Charriere og Pernille Teisbæk tog tendensen til sig – og det ser kun ud til, at den er kommet for at blive.

I løbet af det seneste år har vi i stor grad fundet vores kreative evner frem med blandt andet strik og hækling i alverdens former, og med udsigt til flere aftener hjemme på sofaen er en DIY-krave oplagt at kaste sig over som det næste kreative projekt, hvis du har mod på at gå i gang med symaskinen.

Mange er kommet med deres bud på, hvordan du selv kan sy den populære krave, der kan bruges ud over enhver striktrøje som en hurtig opgradering af dit outfit. Det gælder også Stof & Stil, som har lavet en opskrift med mulighed for både rundede og spidse kanter, så du kan tilpasse kraven til lige netop det udtryk, du allerbedst kan lide.

Håndplukket til dig

Opskriften giver dig mulighed for at lave kraven i tre forskellige størrelser og i hvilket som helst bomuldsstof – så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på den med et fint mønster, eksempelvis tern som vist her.

Opskriften fra Stof & Stil koster 22,95 kroner og kan købes her.