Jeans fra Topshop til ca. 330 kr. hos http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=1900154&langId=-1&sort_field=Relevance&category...

Her kan du shoppe velsiddende budgetvenlige jeans

Topshop, Cheap Monday og Only er gode til at lave jeans - og så er de til at betale for på en SU

Hej Miss Costume

Jeg mangler nogle nye jeans, men fordi jeg er på SU, har jeg ikke råd til at købe Acne, Current/Elliott, Mih og andre lidt dyrere jeans. Ved du, hvilke mærker der er gode til at lave budgetvenlige jeans? Jeg er mest til skinny jeans.

Venlig hilsen Sille

Kære Sille

Tak for din mail. Du kan heldigvis sagtens få velsiddende jeans, selvom din SU ikke rækker til de lidt dyrere mærker. Svenske Cheap Monday har speciale i superstramme jeans til 400 kroner. Du kan vælge mellem masser af vaske og høj og lav talje. Topshop er dygtig til at lave velsiddende jeans i blå, sort og grå, og stilikonet Alexa Chung har da også indtil flere par jeans fra den britiske highstreet-kæde. Prisen er også til at komme i nærheden af: cirka 330-400 kroner hos Topshop.com. Også danske Only er gode til budgetvenlige jeans. Lyse, mørke, smalle, brede. Hos Only kan du vælge mellem masser af modeller og vaske til omkring 400-500 kroner. Held og lykke med jagten på dine nye jeans.

Kærlig hilsen Miss Costume

Læs flere svar fra Miss Costume - klik her.

Skriv til miss@costume.dk.