Falske webshops: Her skal du aldrig shoppe online
© Wenn.com

Her skal du aldrig shoppe

Hvis du er lige så stor fan af onlineshopping som os, bør du læse med her. Der er nemlig nogle sider på nettet, du absolut ikke bør besøge

Hvem elsker ikke netshopping? En virtuel verden, hvor butikkerne aldrig lukker, som har et større udvalg end fysiske forhandlere og bliver bragt lige til døren.

Mange har fuldstændig styr på de bedste webshops' sortiment, men færre kender formentlig til de onlinesider, hvor man absolut ikke bør shoppe. Herunder følger syv slemme sites, du aldrig skal shoppe fra.

1. Rosegal.com

SiteJabber, som bedømmer online virksomheder, har mere end 3.000 forbrugere givet siden Rosegal.com én ud af fem stjerner. Samme gør sig gældende på Reddit, hvor brugerne også kritiserer sitet, som de kalder “et stort fupnummer”.

2. SammyDress.com

Better Business Bureau er en organisation, der samler forskellige klager over virksomheder, og her har anmeldere givet sitet SammyDress.com en rating på F (svarende til en dumpekarakter).

Faktisk står det så slemt til, at Better Business Bureau har indberettet selskabet.

3. RoseWholesale.com

RoseWholesale.com beskyldes for at stjæle produktbilleder fra andre mærker, for derefter at sælge et produkt, der slet ikke er det samme i virkeligheden. På SiteJabber giver størstedelen af anmelderne sitet én stjerne og skriver blandt andet: “Jeg shopper aldrig herfra igen” samt “jeg føler mig snydt”.

4. Dresslily.com

Mere end 2.000 ud af 3.000 anmeldere har givet sitet Dresslilly.com én stjerne og bruger i deres anmeldelser ord som “svindel” og “tyveknægte”.

5. Choies.com

På trods af, at Choies.com har scoret næsten tre stjerner hos SiteJabber, har sitet stort set kun fået dårlige anmeldelser. Anmeldere skriver blandt andet, at det er “dårlig kvalitet”, og de advarer andre folk mod at købe fra sitet.

MERE FRA COSTUME