Victoria Beckham og Beyoncé
© Wenn.com

Hvad 00'ernes Paris Hilton og Beyoncé kan lære os i dag

Du kan finde uventet inspiration i årtiets mest udskældte outfits. Simili-choker, anyone?

Hvis du var ung i 00'erne, husker du nok den magiske tid, hvor alle levede i lykkelig uvidenhed om den forestående finanskrise, og kvinder som Paris Hilton var verdens største stilikoner.

Her blev hverken sparet på similisten, små logotasker eller trevlet denim, men henimod slutningen af 00'erne tog moden en drastisk drejning og stemplede overflodsperioden som dårlig smag.

Nu har start 00'er-æstetikken igen fundet vej tilbage til modebilledet – tænk blot på Saks Potts' seneste kollektion eller Diors relancering af The Saddle bag.

Derfor dykker vi ned i arkiverne og finder de bedste eksempler på, at du kan hente masser af inspiration hos dine daværende stilikoner.

Paris Hilton: Simili-chokeren

Paris Hilton var kendt for ultrakorte og ultrastramme outfits, som hun kombinerede med en nuttet accessory: hunden Tinkerbell. Hertil bar hun ofte iøjnefaldende hårpynt og en imponerede Swarovski-choker, som godt kunne tåle et gensyn.

Beyoncé: Logo-hatten

Mange vil nok hævde, at Beyoncé er en del mere stilfuld i dag sammenlignet med i start 00’erne, hvor hun slog sine folder i pigegruppen Destiny's Child. Men den purunge Beyoncé viste os værdien af et par gode jeans, en top og iøjnefaldende hovedbeklædning.

Britney Spears: Fjer

Fra Britney har vi lært, at et rødt og stramt catsuit kan se ret fikst ud, og at fjer er et udmærket supplement til en simpel top. Fjer har desuden fundet vej tilbage i modebilledet på både accessories, overtøj og cocktailkjoler, så måske er det også snart tid til at sporte 00'ernes fjer-bolero?

Jennifer Lopez: Sølvtoppen

Jennifer Lopez, eller J.Lo, beviste i 00'erne, at en draperet sølvtop, som kun blev holdt sammen af en enkelt snor på ryggen, er den ultimative festtop. Fortsætter 00’er-fascinationen i samme tempo som nu, vender den berygtede top helt sikkert tilbage.

Victoria Beckham: Tubetoppen

Den daværende Posh Spice har altid været et stilikon. I dag inspirerer hun både med sin personlige stil og sit selvbetitlede mærke, mens hun i starten af 00'erne beviste, at en tubetop og en lille taske er og bliver en vindende duo.