Skriv til Miss Costume på miss@costume.dk

Hvilke cremer skal jeg købe på franske apoteker?

Miss Costume anbefaler Josephine to mærker

Hej Miss Costume Jeg er netop flyttet til Paris, og jeg mindes, at de franske apoteker altid roses og anbefales. Har du en god guide eller nogle gode produkter, du kan anbefale? Tænker primært renseprodukter og cremer, men alt er meget velkomment. På forhånd tak.
Mange hilsner Josephine

Kære Josephine Tak for din mail. Hvor dejligt, du er flyttet til skønne Paris. Jeg kan især anbefale to mærker, du kan få på ethvert fransk apotek. Embryolisse er fransk hudpleje, der især er kendt for fugtighedscremen Lait crème concentré. Prøv også en creme fra Caudalie, der har specialcremer til ethvert formål, fra mørke pletter på huden til rynker om øjnene.
Hvis du har brug for flere informationer om Paris, er Costume heldigvis klar til at hjælpe dig. Du kan læse om fantastiske steder, hvor du kan spise og gå på oplevelse, hvis du klikker her, om de bedste butikker i Paris, hvis du klikker her, og om de bedste vintagebutikker i Paris, hvis du klikker her. Du kan også se chikke parisere til modeugen i Paris i oktober 2008, hvis du klikker her.

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du også et spørgsmål til Miss Costume? Så skriv til miss@costume.dk