Du kan være heldig at finde et par Dior Extreme på Ebay.com.

Hvor finder jeg Carries bryllupssko?

Charlotte skal giftes og allerhelst a la Carrie Bradshaw, så hun er på udkig efter Diors gladiatorinspirerede 'Extreme'-stiletter

Hej Miss Costume Jeg er så heldig, at jeg skal giftes til efteråret. Jeg har fundet en superfin vintage-brudekjole i ægte 1950'er-snit, så der er heldigvis masser af plads i budgettet til et par dyre sko. Jeg har længe overvejet at gøre Carrie kunsten efter med de smukke Dior Extreme-stiletter, men jeg kan ikke finde dem på nettet og er bange for, at de ikke kan købes mere. Kan du hjælpe mig med at finde ud af det?

Smil herfra, Charlotte.

Kære Charlotte
Tillykke med, at du skal giftes. Her på Costume er vi jo helt misundelige over dit bryllup i 1950'er-vintagekjole. Du har ret i, at Dior Extreme er udsolgt stort set over alt, og de er sandsynligvis ikke blevet mindre populære efter at have prydet Carrie Bradshaws fødder under drømmebryllupskjolen fra Vivienne Westwood (i Sex and the City: The Movie). Nu ved vi jo ikke, hvilken størrelse du bruger, men måske kan du være heldig at finde Dior-stiletten på Ebay.com. Der er flere par til salg i forskellige størrelser og farver. Hvis ikke du har heldet med dig, har vi fundet tre gyldne alternativer til dig, som vi tror også vil kunne sætte prikken over i'et til din smukke kjole.
Jean Paul Gaultier har kreeret et par smukke stilletter i metallic med elastikrem til ca. 4.200 kroner hos Colette.fr. På Net-a-porter.com kan du finde et par tårnhøje Louboutin'er med gyldent pytonprint til ca. 6.200 kroner, og hos Brownsfashion.com er der et par fine Rubert Sanderson-stiletter til ca. 3.350 kroner. Du kan se skoene i galleriet til højre.

Kærlig hilsen Miss Costume

Læs flere svar fra Miss Costume - klik her.

Skriv til miss@costume.dk