Corso Como er en af verdens bedste butikker. Heldigvis kan du også shoppe butikkens varer online på 10corsocomo.com.

Hvor skal jeg shoppe i Milano?

Anna har vundet en rejse til Milano i en konkurrence på Costume.dk - heldige type. Miss Costume fortæller, hvor Anna skal shoppe, spise og danse

Kære Miss Costume

Jeg har været så heldig, at jeg har vundet en rejse til Milano på på Costume.dk. Men, men, men, hvor skal jo dog shoppe henne, når jeg kun har tre dage til at finde gudeskønne kreationer fra et af modens mekka'er? Og hvor skal man spise og senere slide sine stiletter op på dansegulvet? Håber virkelig meget du kan hjælpe.

Anna

Kære Anna

Tillykke, din heldige fashionista. Når du skal til Milano, er butikken Corso Como et must. Det er intet mindre end en af verdens bedste butikker, som har de ypperste designere som Lanvin, Prada og Balenciaga - og så er butikkens indkøbere ultragode til at købe de helt rigtige items hjem hver sæson. Butikken har også bøger, cd'er, og skønhedsprodukter. Butikken ligger på Corso Como 10. Se mere på 10corsocomo.com.
Hvis du trænger til nye handsker, er det et must at slå et smut forbi Milanos bedste handskebutik, Sermoneta. Her er korte og lange handsker og vanter i læder, cashmere og lak, et utal af farver og med detaljer som kvilt og flet. Det er også et must at gå videre op ad Via della Spiga og Via Montenapoleone, hvor de store modehuse ligger side om side: Prada, Miu Miu, Marni og Dolce & Gabbana. Sermoneta ligger på Via della Spiga 31. Se mere på Sermonetagloves.com.
Cavalli E Nastri bugner af unikke vintagefund fra modehuse som Chanel og Moschino mikset med store solbriller, sjove sko og nye smyk­­­­­ker. Priserne er høje, men du kan finde top­­­­pe fra ca. 700 kroner og kjoler fra ca. 1.500 kroner. Butikken ligger på Via Brera 2. Cavalli E Nasti ligger på Via Brera 2. Se mere på Cavallienastri.com.
Den italienske skofabrik Iris, der producerer sko for Marc Jacobs, Viktor & Rolf, John Galliano, Véronique Branquinho, Paul Smith og Chloé, har selv butikker, hvor du kan få et stort udvalg af de seks mærkers kollektioner. Og det, du ikke finder, kan du bestille. Priserne starter ved omkring 1.500 kroner. Iris ligger på Via S. Andrea 10, Milano, Iris-shoes.it.
En af Milanos hyggeliste cafeer er Obikà Mozzarella Bar, hvor du kan få mozzarella i alle afskygninger - fra ruller med laks til kugler med balsamico. En salat fås fra ca. 60 kroner. Besøg Obikà Mozzarella Bar på Via Mercato 28. Se mere på Obika.it.
Når I skal vise festtøjet og -stiletterne frem, kan I tage på klubben Hollywood Rythmoteque, der både er populær og glamourøs. Den ligger på Corso Como 14. Se mere på Discotecahollywood.it.

Ha' en helt fantastisk tur.

Kærlig hilsen Miss Costume

Læs flere svar fra Miss Costume - klik her.

Skriv til miss@costume.dk