3 cool kvinder og deres tasker

Bloggeren, designeren og moderedaktøren fortæller historien bag deres favorittasker og viser dig, hvad de altid har med i dem

1 / 7

September måned på Costume.dk er dedikeret til tasker, og i den forbindelse har vi bedt tre cool kvinder om at vise deres tasker frem.

Hvorfor har de valgt netop den taske de har, og hvad har de med i den hver dag? Læs med her og få svaret.

I Lily Silwers taske © Lily Silwer med favorithverdagstasken fra Céline
2 / 7

I Lily Silwers taske

Lily Silwer blogger på Beyondblack.dk, og nyder lige nu sin barsel med sønnen Ludvig.

Hendes taske er fra Céline, og den er en gave fra hendes mand:

“I forbindelse med min søns fødsel sidst i december sidste år forkælede min mand mig med en taske. Jeg valgte denne, da den er både praktisk og klassisk, som jeg vil kunne bruge i mange år uden at blive træt af den."

HVORFOR ER DET DEN PERFEKTE HVERDAGSTASKE FOR DIG?
“Jeg går sjældent udenfor døren uden min søn, Ludvig. Jeg er ikke fan af pusletasker, og dette er faktisk min eneste taske, hvor jeg har plads til både bleer, skiftetøj, parfume og nøgler.

Foruden den praktiske størrelse, er jeg vild med det simple design, som Céline laver. En sort og hvid farvekombination er desuden supernem at bære til alt slags tøj."

HVAD SKAL DER TIL, FØR DU KØBER EN NY TASKE?
“Penge ... hehe. Jeg er ved at spare op til min næste Chanel-taske, der gerne skal være i en stærk, rød farve. Jeg har ellers været meget fristet af en Faye fra Chloé og senest en Dionysus fra Gucci.

Når jeg har Chanel'en i hus, vil jeg begynde at spare op til en Birkin fra Hermès – det må være den ultimative drømmetaske. Så elegant og stilfuld, og så bliver det heller ikke mere klassisk."

3 / 7

HVAD HAR DU I DIN TASKE?
“Minus bleer, vådservietter og skiftetøj til Ludvig, så finder man et Hermès-tørklæde, favoritduften fra Zarkoperfume, Eos-læbepomade, en gammel pung fra Acne og en neglelak, gerne i en frisk farve."

HVORFOR HAR DU DET I TASKEN?
“Jeg bruger tit et af mine Hermés-tørklæder enten i håret, rundt om halsen eller om tasken. Og er det ikke i brug, så har jeg altid et med i tasken.

Der er ikke altid tid til at male neglene hjemmefra, så de bliver tit malet på i farten. Jeg er ikke for fin til at male et nyt lag på et gammelt. Jeg har flere læbepomader fra Eos strategisk placeret i hjemmet, så jeg altid har en i nærheden. Den er et must i tasken."

HVAD ER DIT KÆRESTE EJE I DIN TASKE?
“Mobilen. Jeg ville ikke kunne leve uden den, og jeg har et meget usundt forhold til den. Mit dankkort vil jeg heller ikke være foruden, og jeg kan ikke se, hvordan jeg ellers ville få dagene på barsel til at gå, hvis jeg ikke kunne svinge dankortet i ny og næ."

I Naja Silfens taske © Naja med en af sine favorittasker – rygsæk fra Núnoo hos Mysisters.dk
4 / 7

I Naja Silfens taske

Naja Silfen er designer hos Adax og medejer af webshoppen Mysisters.dk. Hun står derfor i den ultimative drømmesituation, når hun skal vælge sin nye taske: Hun kan designe den lige, som hun vil have den.

Hverdagstasken, Naja bruger lige nu, er fra Adax' efterårskollektion:

“Jeg designede den som en oversize hverdagstaske med plads til det hele: 17" bærbar, penalhus, skitsebøger, skiftesko og så videre. Den er produceret i det blødeste kalveskind, så når den ikke er fyldt op, fylder den meget lidt. Jeg elsker den."

HVORFOR ER DET DEN PERFEKTE HVERDAGSTASKE FOR DIG?
“Fordi den kan rumme hele min hverdag med barn, indkøb og arbejde. Jeg er et rodehoved, så jeg slæber en masse skitser og papirer med mig rundt. Hellere have en stor taske end at stresse over, at mine ting ikke kan være der.

Den rummer også min bumbag, som jeg bruger, hvis jeg lige hurtigt skal ud af døren, købe en liter mælk eller på legeplads. For mig er en god hverdagstaske god kvalitet kombineret med lækkert design. En god taske gør hverdagen lettere og derfor skal den også være praktisk."

HVAD SKAL DER TIL, FØR DU KØBER EN NY TASKE?
“Selvom alle mine taskebehov er dækket, køber jeg jævnligt nye tasker. Det er min hverdag og min passion.

Især når jeg rejser, er jeg på udkig efter noget nyt eller gammel, som siger mig et eller andet. Det kan også være et bælte eller en læderjakke, det er tit en detalje som fanger min opmærksomhed."

5 / 7

HVAD HAR DU I DIN TASKE? “Jeg flytter ind i min taske, så den indeholder alt muligt, som jeg bruger og får i hverdagen: gamle kvitteringer, skitsebøger, penalhus, målebånd, skiftesko, tørklæde, computer, snacks, mobilen, læbepomade og min søns legofigurer."

HVORFOR HAR DU DET I?
“Fordi jeg drøner rundt fra det ene til det andet og ikke skifter min taske ud i løbet af dagen eller ugen. Hvis der er noget, jeg ikke bruger den ene dag, så bruger jeg det måske dagen efter. Det er det dejlige ved en stor taske – jeg kan bare fylde i den."

HVAD ER DIT KÆRESTE EJE I DIN TASKE?
“Udover at tasken i sig selv betyder meget, så bruger jeg min mobil rigtig meget både privat, men også til min arbejde. Ser jeg noget fint, tager jeg et billede, skriver noter til mig selv og svarer på mails.

Og selvom jeg kan nyde de dage, hvor jeg glemmer den hjemme på komoden, så ville jeg meget nødig undvære den helt."

I Thora Valdimarsdóttirs taske
6 / 7

I Thora Valdimarsdóttirs taske

Thora Valdimarsdóttir er Costumes moderedaktør, og fik endelig, efter lang tids søgen, fat på sin taske fra Mansur Gavriel:

“Jeg begyndte at følge Mansur Gavriel da deres firma var cirka ét år gammelt, og prøvede alt for at få fat i en taske, men de var udsolgt alle steder. Så kom de på Net-a-porter.com, hvor jeg skrev mig op på venteliste, men jeg var desværre ikke en af de heldige. Endelig begyndte Notabene at forhandle dem, og der var jeg så heldig at få fingrene i en!"

HVORFOR ER DET DEN PERFEKTE HVERDAGSTASKE FOR DIG?
“Fordi den ikke er for stor, men kan rumme alt det, jeg har behov for til hverdag, og så er der skulderrem. Det er MEGET vigtigt, når man er mor, at tingene også er lidt praktiske."

HVAD SKAL DER TIL, FØR DU KØBER EN NY TASKE? “Synes faktisk, at det er lidt svært med tasker, hvis jeg skal være ærlig. Det jeg elsker ved tasken fra Mansur Gavriel er, at man ikke rigtig ved, hvor den er fra, med mindre man kender mærket. Hvis jeg falder over et lækkert design, der ikke er for prangende, så slår jeg til igen."

7 / 7

HVAD HAR DU I DIN TASKE? “Jeg har min Louis Vuitton-kalender, mit og min søns pas, min kortholder fra Acne, mine Chanel-solbriller, læbepomade fra Palmers Cocoa Butter, en oplader, nøgler og Benadryl-allergipiller."

HVORFOR HAR DU DET I? “Jeg gemmer alle kvitteringer i min Louis Vuitton-kalender. Gad godt at sige, jeg var så organiseret, at hele mit liv var noteret til punkt og prikke i den, men jeg spildte en hel appelsinjuice udover kalenderen, da jeg lige havde fået købt nye sider til den, og jeg har ikke fået taget mig sammen til at købe dem igen, så den bliver brugt til opbevaring.

Jeg har altid mit og min søns pas i tasken, for tænk nu, hvis jeg besluttede, at vi skulle spontant afsted til det store udland. Så ved jeg, at jeg har min kortholder med penge, oplader til mobilen og pas, så vi kan rejse."

ER DER NOGET DU ALDRIG BRUGER, MEN SOM DU ALTID HAR MED?
“Jeg har stadig Malaysiske dollars fra en tur, jeg var på i april. Dem har jeg ikke så meget brug for, kan man sige, men de ligger fint nede i tasken."

HVAD ER DIT KÆRESTE EJE I DIN TASKE? “Mine solbriller fra Chanel. Jeg kan næsten komme i dårligt humør, hvis jeg har glemt dem et sted."