© Alexandra Carl

Alexandra Carls forlovelse: “Jeg havde virkelig ikke set den komme!”

Den smukke danske stylist deler historien om, hvordan hun blev forlovet, tanker om sin forlovelsering og ønsker til sit kommende bryllup

Sidste sommer fik den danske stylist Alexandra Carl sit livs overraskelse, da kæresten gik på knæ ombord på en lille båd i Italien.

Vi har taget en snak med Alexandra om hendes forlovelsesring, frieri og det perfekte bryllup.

Psst ... Læs, hvordan du finder den rigtige forlovelsesring

HVEM HAR DESGINET DIN FORLOVELSESRING?

“Min gode veninde Orit Elhanati sammen med min kæreste. Man kan godt se, det er to mennesker, der kender mig utroligt godt, som har lavet den. Det føles, som om den altid har været min og den har en meget speciel energi, fordi de begge har lagt så meget kærlighed i den.”

HVORDAN SER DIN FORLOVELSESRING UD?

“Den er en bølge, der smyger sig rundt om min finger – ude i siden har den små ‘vinger’ og så er der en klar diamant i. Bag diamanten er et hul, så lyset kan skinne igennem. Den er meget organisk, hvilket jeg elsker.”

HVAD FORETRÆKKER DU: TRADITIONELLE ELLER UTRADITIONELLE FORLOVELSESRINGE?

“Jeg synes, de bør have personlighed og være anderledes, så jeg kan godt lide noget, der står ud og er anderledes end det, alle andre har.”

HVORFOR TROR DU, DIN FORLOVEDE HAR VALGT NETOP DIN RING TIL DIG?

“Fordi han kender mig godt og ved, jeg elsker Orits smykker – og fordi Orit kender mig godt og er en meget god veninde. Desuden går jeg kun med Orits ringe, så den passer også virkelig fint sammen med resten af mine smykker. Jeg elsker historien om, hvordan den er blevet til imellem de to mennesker, der begge betyder så meget for mig.”

HVAD HAVDE DU GJORT, HVIS DU IKKE KUNNE LIDE DIN FORLOVELSESRING?

“Jeg tror ikke, jeg havde gjort så meget … han har jo valgt den, fordi han synes, den passer til mig. Man kan jo altid lave nogle mindre ændringer senere hen, når man er blevet gift.”

SKAL EN FORLOVELSESRING VÆRE DYR?

“Det kunne jeg ikke være mere ligeglad med, så længe den er valgt med hjertet og med omtanke.”

HVORDAN FRIEDE DIN FORLOVEDE?

“Sidste sommer. Vi var på en lille ø i Italien, Ischia, i en båd, da vi ville se fyrværkeri ude fra vandet. Jeg havde virkelig ikke set den komme, da han satte sig ned i bunden af båden, og det næste, der skete var, at jeg så noget glimte i hans hånd. Det var ret vildt. Jeg forventede overhovedet ikke, han skulle fri, og netop det gjorde øjeblikket så specielt. Jeg tror, den slags er bedst, når man bliver overrasket og ingen forventninger har. Vi var alene på vandet i den lille båd, så vi sejlede tilbage ind, drak en masse champagne og dansede med de lokale til morgenstunden – og fejrede næste dag på stranden med en kæmpe bunke tømmermænd.”

HVEM VAR DEN FØRSTE, DU FORTALTE, AT DU VAR BLEVET FORLOVET?

“Jeg ringede til mine forældre, der var hjemme i København. Og så til mine veninder. Han havde holdt det virkelig hemmeligt, så mange var lige så overraskede, som mig selv. Men min far havde vidst det i flere måneder.”

HVORDAN SER DIT DRØMEBRYLLUP UD?

“Jeg tror, det jeg drømmer allermest om, er et virkelig sjovt og personligt bryllup i København – en varm sommernat med masser af dans til den lyse morgen og glade mennesker. Jeg synes, folk har så travlt med at udkonkurrere hinanden med vilde locations og endnu vildere outfits, at man helt glemmer, at det nogle gange er de mest simple ting, der føles mest personlige.”