Alice Brunsø og hendes mand Christian Stadil på Roskilde Festival
© Privat / Roskilde Festival

Alice Rosenkrantz Brunsø: Derfor skal jeg på Roskilde

Hun er fast inventar på Roskilde Festival, hvor hun fletter fingre med kæresten, Christian Stadil, og udlever sin kærlighed til heavy metal

For Alice Rosenkrantz Brunsø, 32 år og partner i Mät, er Roskilde Festival en tilbagevendende begivenhed år efter år. I år glæder hun sig til tid med sin kæreste uden parrets tre børn – og til at udleve sin kærlighed til heavy metal-koncerter.

DERFOR SKAL JEG PÅ ROSKILDE

“Der er en ung og lækker og sådan lidt rock’n’roll-vibe på Roskilde Festival, og det er jeg ret vild med. Det gælder diversiteten i både de mennesker, der kommer på festivalen, madstederne og musikken.”

DET SKAL JEG HØRE

“Jeg glæder mig til at høre Eminem, mest fordi han er så pissecool, og jeg tænker, at jeg skal nyde en øl og flette lidt fingre med min dejlige kæreste Christian til C.V. Jørgensen. Derudover har jeg en lidt hemmelig forkærlighed for live heavy metal. De giver altid de fedeste og vildeste koncerter, og der er så meget energi i deres musik. Der kommer et svensk heavy metal band, der hedder Watain, som jeg glæder mig topmeget til at se og høre.”

JEG GLÆDER MIG TIL

“At Christian og jeg får et par dage, hvor vi skal være mindre mor og far – vi har tre børn sammen, og de skal ikke med – og mere kærester, tulle rundt og holde i hånd og støde ind i gode venner og veninder, drikke øl og kysse i krogene.”

MIT BEDSTE FESTIVALMINDE

“Der er så mange gode minder, men jeg tror, at det bedste må være en skør nat, hvor jeg var lidt lost, og så pludselig stod min bestie og partner i Mät, Sofie Bentzen, foran mig med en ekstra øl og masser af kærlighed. Så kunne festen ligesom fortsætte alligevel.”

HER SPISER JEG

“Jeg er ikke rigtigt et madøre på festival, men når det er sagt, så bliver jeg lykkelig over en morgenbolle og en kæmpe kop kaffe hos Meyers, når dagen får øjne.”

HER SOVER JEG

“Jeg tør næsten ikke sige det, for det er meget lidt festivalagtigt, men til gengæld megaluksus og dejligt. Jeg bor nemlig på hotel. Min kæreste plejer at booke et værelse på Hotel Scandic. Det er skønt at komme i en ren seng og få et bad, inden hovedet rammer puden.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF