Anine Bing: “Lad være med at gøre ting i jagten på anerkendelse”

Den danske designer ved, hvad hun står for. Her deler hun sine bedste karriereråd, som du bør skrive dig bag øret

Stol på din indre stemme og dit eget talent, så skal du nok opnå dine drømme.

Sådan lyder rådet fra den danske designer Anine Bing, der netop har udvidet sit selvbetitlede univers med signaturduften Savage Rose.

Vi har taget en snak med karrierekvinden om den nye duft, vejen til succes og at forfølge sine drømme.

Anine Bing med den nye signaturduft Savage Rose.

HVORFOR HAR DU VALGT AT LANCERE EN DUFT?

“At lancere en duft er noget, jeg har tænkt over at gøre i adskillige år. Jeg ville først markere mig inden for tøj, og nu, hvor mærket er etableret, er det perfekte tidspunkt at udvide og udforske nye områder.”

KAN DU BESKRIVE DUFTEN, SAVAGE ROSE? HVEM ER DEN LAVET TIL?

“Jeg skabte Savage Rose med henblik på, at den skulle være smuk og diskret med en cool kant, for at omfavne Anine Bing-brandet. Jeg ville lave en duft til mig selv og vores publikum, fordi duft altid er den sidst ting, jeg tager på, før jeg tager hjemmefra. Det er prikken over i’et, der får dig til at føle, at dit outfit er fuldendt, og at du er klar til dagen.

Jeg lavede duften med en lille, taskevenlig flakon – superchic og perfekt til den travle kvinde. Flakonen er smuk nok til at have stående fremme, men jeg smider den i min taske, fordi jeg altid løber rundt, og kan bruge den til at føle mig frisk.

Det bedste ved duften er, at den dufter lidt forskelligt på alle. Hovednoten er rose, men jeg ville også have, at min signaturduft skulle føles original og personlig. Den har noter af sort peber og musk, som nedtoner blomsterelementerne.”

Anine Bing foran sin inspirationskollage.

HVEM ER ANINE BING-PIGEN?

“Anine Bing-pigen er hende, jeg skabe duften til: Hun er kompleks, ikke endimensionel. Hun er en person, der ved, hvad hun kan lide, går efter det, hun vil have, og hvis det ikke findes endnu, så skaber hun det. Hun følger sine følelser. Hun er en stærk kvinde, der er tro mod sig selv, har sin egen smag og sætter stemningen i alle rum, hun går ind i. Hun er ubesværet og unik.”

HAR DU ET GODT RÅD TIL AT FINDE SIT DUFT-MATCH?

“Jeg synes, din duft skal afspejle, hvem du er. Vi skabte Savage Rose til at repræsentere alt, hvad vi mener kvinder er: Smukke og komplekse. Både lyse og mørke, bløde og stærke, maskuline og feminine. Ligesom tøj, skal din duft være noget, der fremmer din person. Din signaturduft skal være noget, det gør dig glad at tage på hver eneste morgen, noget dine venner komplimenterer og din elskede ikke kan modstå. Den skal være berusende!”

Anine Bing til lanceringen af den nye duft, der blev afholdt i designerens hjem i Los Angeles.

DIT BRAND HAR VÆRET EN SUCCES SIDEN LANCERINGEN I 2012. HAR DU ET GODT RÅD TIL ANDRE MED SAMME DRØM SOM DIG?

“Lyt til dig selv, og stol på dine instinkter. En del af det at træffe beslutninger og udvikle sig er at bede om råd og hjælp fra folk, som du stoler på og respekterer. Lær, observér og saml information. Men ultimativt skal du stole på din indre stemme. Der vil altid være ting, som kommer i vejen for dig, eller folk, der får dig til at føle, at du ikke kan gøre noget. Lad være med at gøre ting i jagten på anerkendelse – du er den eneste person, som skal synes om det, du laver.

Hvis du er tro mod dig selv, holder fast i dine værdier, stoler på din indre stemme og er klar over, hvad du bringer til bordet, vil alt andet følge. Gør det, som gør dig glad, og stol på dine talenter. Jeg tror virkelig på det, vi gør, og jeg elsker at skabe ting, som kvinder kan tage på og føle sig godt tilpas i.

Ja, jeg har klare visioner og målsætninger, men alt det her er sket, fordi vi laver det, vi elsker allermest, og omgiver os med kloge, talentfulde folk, der deler vores passion.”

Du kan finde den nye Savage Rose-duft på Aninebing.com.