© Anja Camilla Alajdi / Anne Marie Jo

Anja Camilla Alajdi: Ro på med farverne

Anja Camilla Alajdi er designer og stylist. Vi stødte ind i hende under modeugens første dag og fik blandt andet en snak om hendes outfit (og indersiden af hendes outfit) samt hvilken trend, hun ikke er fan af for tiden.

Beskriv dit outfit
"Jeg har et par gamle Dries Van Noten støvler på, og jeg ved faktisk ikke, hvor mine bukser er fra, men jeg har lyst til at vise jer dem indvendigt – de har de flotteste lommer i alle mulige forskellige farver. Ej jeg gør det lige, jeg elsker detaljer."

Hun knapper bukserne op og trække ud, så vi kan se de meget flotte detaljer bukserne har indvendigt.

"Min datter ville slå mig ned, hvis hun så det. Kig her. Når jeg ser sådan noget, så køber jeg det. Jeg har købt dem inde i Storm, men kender ikke rigtigt mærket. Udover bukserne har jeg også en gammel jakke på fra Calvin Klein – nu skal jeg lige knappe tøjet."

Anja knapper bukserne på plads igen.

"Tasken er fra Yvonne Kone... Jeg har haft en ret lang periode med at gå bagerst i skabet og finde gamle sager, og dette outfit er et godt eksempel på netop det."

Hvad deltager du i under modeugen?
“I dag har jeg set Rabens Saloner, og så har jeg været forbi nogle showrooms – jeg er en slowstarter. Jeg var også til Søren Le Schmidt i går, og i morgen kommer jeg til at køre lidt mere.”

Hvad er det bedste, du har oplevet indtil nu under modeugen?
“Jeg kunne meget godt lide idéen, som Søren Le Schmidt havde gang i, der var dog lidt mange mennesker, men jeg synes som sagt idéen var god – og Rabens Saloner er meget min ting.”

Efterfulgt af spørgsmål til Anjas yndlingsdesigner under modeugen, som hentydning til begejstringen for Rabens Saloner.

“Jeg tror ikke, jeg har nogen yndlingsdesigner, men der kan være kollektioner, hvor man tænker 'waaauw de har fat i noget'. Men det handler jo ikke om, hvad jeg selv ville gå i. Nogen gange skal man tænke ud fra nogle andre perspektiver – eksempelvis arbejde.”

Er der et item du hader eller er træt af alle har på?
“Jeg er ikke helt fan af det med alt for mange farver på én gang – selvom jeg elsker farver. Der sker bare nogle gange lidt meget, synes jeg. Der må godt komme en lille pause indimellem, så farverne ikke er klasket på hinanden.”