Brand Manager hos The Garment: Her er mine februar-favoritter

Yasmin Medina deler hendes februar-favoritter, som måske kan inspirere dig til dit næste vinter- eller efterårskøb. Listen byder på alt fra smarte jeans til den bedste brune mascara.

Yasmin Medina er 25 år gammel, og hun er bosat i København. Hun arbejder til daglig hos Via.Danese som Brand Manger for The Garment. Udover arbejde bruger hun tid med hendes søster, Clara Medina's baby Penelope og hendes meget tætte vennegruppe.

Hun er vægt i stjernetegn, og går derfor meget op i fred, skønhed og harmoni. Nu deler hun hendes februar-favoritter med os og dig.

1 / 7

Jeans fra Saks Potts
"Jeg lever i mineSalma jeans fra Saks Potts og har derfor øje på en ny farve. Pasformen og de fine detaljer gør det nemt at gøre et hverdagsoutfit lidt sjovere."
2.923 kr.

© Yasmin Medina

2 / 7

Vest fra The Garment
"Jeg glæder mig til, at der snart kommer lidt mere solskin, så jeg kan bruge min vest fra The Garment. Den har den flotteste asymetriske lukning og er nem at dresse op og ned. The Garment er super gode til suiting og strik – den perfekte scandi-stil, og jeg er så imponeret over Sophia og Charlotte‘s design. Det gør det så dejligt nemt at både gå med tøjet, men også arbejde med det til hverdag."

1.638 kr.

3 / 7

Hårspænde fra Caro Editions
"Jeg har altid et hårspænde på mig, hvis jeg skal have mit hår væk fra mit ansigt i løbet af dagen. Jeg er meget glad for min røde Rosie Hair Clip fra Caro Editions, og jeg har øje på de nye farver, som de netop lige har lanceret."

375 kr.

4 / 7

Serum fra Honey
"Hver aften og morgen bruger jeg serum fra Honey. Den giver den perfekte fugt og glød i denne meget kolde tid."

490 kr.

5 / 7

Moon Boots
"Jeg har længe ønsket mig et par Moon Boots. Så snart skal jeg eje et par, og jeg synes denne flotte pale pink farve er super fin."

1.279 kr.

6 / 7

Brun Mascara fra Glossier
"Fornyligt at jeg begyndt ikke at have mascara på, men når jeg mangler et lille løft, bruger jeg en brun mascara, så ser det ikke ligeså hårdt ud som med sort, og jeg elsker resultatet."

127 kr.

7 / 7

Parfume fra Bonpoint
"Min yndlings-parfume er denne fra Bonpoint. Den minder mig om min barndom og ture til Paris, hvor jeg altid sørger for at købe en ekstra med hjem."

429 kr.

Håndplukket til dig