Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

COS_2007_Cecilie_Lassen_Costume_Scan_25 © Petra Kleis

Cecilie Lassen i Costume Podcast: “Hvis man gerne vil have ændret noget, så nytter det ikke bare at pege fingre”

Det var ikke uden overvejelser, at den tidligere balletdanser valgte at blotte sig på forsiden af månedens Costume. Vi har inviteret Cecilie i podcaststudiet til en snak om de mange reaktioner, der er kommet på forsiden.

Du kan ikke åbne et Costume uden at møde kvinder, der har en vigtig stemme inden for emner, der rører og påvirker mode og kultur og ikke mindst os på redaktionen. En af dem er den tidligere kongelige balletdanser Cecilie Lassen.

Hun har de seneste par år fortalt om, delt billeder af og været hudløst ærlig og sårbar om, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke krop og sind.

I månedens Costume har vi fokus på kvindekroppen og de tabuer og forudindtagelser, der ofte er forbundet med den. Og så har vi skudt et smukt forsidebillede af en topløs Cecilie, der har affødt mange positive reaktioner og kommentarer – og er blevet samlet op på diverse sladdersider.

Cecilie selv kalder sin krop ualmindelig almindelig – og i denne særpodcast har vi inviteret hende i studiet til en snak om, hvorfor hun har valgt at gå forrest i kampen for et mere diverst kropsbillede.

Hør podcasten her..

forside-7

Costume 07 – på gaden 4. juni til 1. juli 2020.