© Hysteria

Derfor er alle vilde med opsigtsvækkende sokker

Sprælske strømper er her, der og allevegne. Men hvorfor tør vi pludselig lege, når det kommer til vores sokker? Få svaret her

Sokker bliver i stigende grad anset som en accessory i egen ret, og der er ingen skam i at skrue helt op for farver, mønstre og skæve sammensætninger.

Derfor introducerer Happy Socks nu undermærket Hysteria, der laver sokker til den modebevidste kvinde med udgangspunkt i tidens trends.

Vi har taget en snak med Hysterias chefdesigner, Paula Maso, om den voksende interesse for sprælske strømper.

SPRÆLSKE SOKKER ER EN STOR TENDENS DENNE SÆSON. HAR DU ET BUD PÅ HVORFOR?

“Vi er i en tid, hvor vi specialiserer os ultrameget inden for forskellige områder, og mange accessories får mere opmærksomhed end nogensinde før, inklusiv sokker. Der findes mærker dedikeret til bæltetasker, hårelastikker og silketørklæder.

Happy Socks var det første firma, der skabte et livsstilsdesignermærke rundt om en accessory, der altid er blevet omfattet som en gængs vare, og vi er stolte af at være pionerer inden for dette skift. Sokkemarkedet er vokset markant i løbet af de seneste år, og vi er meget begejstrede for at lancere et undermærke med et større modefokus og en mere trendbaseret æstetik, så vores sokkeunivers kan blive ved med at vokse.”

Paula Maso med sokker fra Hysteria.

HVORDAN KAN DET VÆRE, AT FLERE KVINDER HAR FÅET MODET TIL AT BÆRE OPSIGTSVÆKKENDE SOKKER?

“Sokker har altid været en god indgang til en større trend. Folk er nogle gange bange for at bære en tyggegummilyserød frakke, men synes, at tyggegummilyserøde sokker er et godt udgangspunkt, som ikke kræver en enorm stilforpligtigelse. Sneakerstrenden har også bidraget til trenden, da der er mere fokus på kvinders ankler end førhen, og det er præcis, hvor vi kommer ind i billedet. Hvis du bærer et par fantastiske designersko, hvorfor så ikke give indholdet samme opmærksomhed?”

HVAD KAN SOKKER, SOM ANDRES ACCESSORIES IKKE KAN?

“Sokker er meget basale og meget delikate på samme tid. Vi har gået med sokker meget længere tid end med andre accessories, som vi først begyndte at bruge som voksne. Derfor føles sokker meget naturligt, og selv hvis de ikke er farverige eller har et flot design, ville du alligevel have sokker på. På den anden side, fordi sokker er et lille stykke tøj, som ofte er lavet af fine og bløde materialer, føles de delikate og feminine.”

© Hysteria

SIGER JERES BRANDNAVN, HYSTERIA, NOGET OM JERES DESIGN?

“Det var ikke let at finde på et navn, der repræsenterede det, vi gerne ville udtrykke. Da mærket er i familie med Happy Socks, ville vi have et ord, der tog hovedbrandets værdier til nye højder, og Hysteria er, bogstaveligt talt, det øverste niveau inden for glæde (på engelsk Hapiness, red.).

Vi anser ordet som en positiv ting; Kvinder skal ikke sættes i bås for at føle det, de føler, handle som de vil og klæde sig, som de har lyst. Hysteria er et stærkt ord, der repræsenterer denne frihed.”

HVILKEN ROLLE SPILLER SOKKER I KVINDERS LIV I DIT DRØMMESCENARIE?

“Forestil dig, at du holder middag for dine venner derhjemme, og en af dem har taget en lille Prada-gavepose med … Du ved endnu ikke, hvad den indeholder, men du ved, at det er noget godt. Det er præcis den følelse, vi vil skabe med Hysteria by Happy Socks. Indtil videre har jeg kun oplevet, at folk er blevet overvældede af smil og lykke, når de modtager et par smukke sokker.

Tilføj vores kærlighed, nøje indpakning, billeder og butikserfaring, og så tror jeg, vi bevæger os ned ad en meget spændende vej.”

Du kan besøge det nye sokkeunivers på Happysocks.com/Hysteria.