© Privat / Maria Barfod

Dj Maria Barfod: Derfor er Musik i Lejet den bedste festival

Hvert år gæster dj og radiovært Maria Barfod, også kendt som Fedty, Musik i Lejet. Her får du hendes bedste tips til en vellykket festival

Sommerhusstemningen ved Musik i Lejet i Tisvilde tiltrækker den 38-årige dj og radiovært Maria Barfod, der blandt andet skal gå tur i skoven, høre sin mand spille og spise sildemadder i det nordsjællandske.

DERFOR SKAL JEG TIL MUSIK I LEJET

“Der en god sommerhusstemning på Musik i Lejet, som netop foregår i et typisk sommerhusområde. Om dagen kan man sove længe, spise danske frokostretter til utroligt høje priser og gå en tur i skoven eller på stranden. Musikken begynder først op ad eftermiddagen og tidligt på aftenen, så for en voksen som mig, der ikke kan knalde ud på en festival 24 timer i døgnet flere dage i streg, er det helt perfekt.”

DET SKAL JEG HØRE

“Musik i Lejet har ikke offentliggjort deres line-up endnu, det er en overraskelse – dog ved jeg, at min mand, Tomas, spiller. Det er egentlig ret vildt, så stor succes festivalen har fået. Billetterne blev udsolgt på få minutter, uden at folk vidste, hvem der skulle spille. Så har man gjort noget rigtigt.”

MIT BEDSTE MUSIK I LEJET-MINDE

“Forrige år lånte min mand og jeg hans fars autocamper, for alt var udsolgt – både hoteller og sommerhuse. Tomas skulle spille deroppe, så vi havde hans trommesæt og alt muligt andet med bagi og parkerede lige foran indgangen, så vi kunne stille alt hans udstyr op. Autocamperen kom hurtigt til at fungere som en åben bar for alle vores venner, der lige kom forbi til en drink, inden vi skulle ind og høre musik. Det var vildt hyggeligt.”

HER SPISER JEG

“Der er nogle ret gode madboder til Musik i Lejet, men der ligger også en rigtigt hyggelig café, Kongernes Tisvildeleje, på vejen ned til festivalpladsen. Her kan man få rigtig dansk mad som for eksempel en sildemad, men på en lækker og opgraderet måde. Tingene er økologiske, og så har de specialøl. De har også en rigtigt god brunch, men på det tidspunkt er der altid ret proppet med mennesker, for det er perfekt til en morgen med tømmernænd.”