© Pauline Suzor

Du vil elske Elin Klings bedste stylingtip

Den svenske digitaldarling og designer, Elin Kling, deler sit bedste stylingtip – og det er noget, som du med garanti gør hele tiden

I det nye Costume, der er på gaden nu, kan du læse et stort interview med det svenske stilikon Elin Kling, som står bag succesmærket Totême. Her får du en lille smagsprøve, når Elin Kling deler sin mening om styling, blogging og Instagram.

Elin Kling om ...

Bedste stylingtip

“Sort. Jeg har altid elsket at gå i sort fra top til tå. Det gør et vist indtryk, når man kommer ind i et rum, og så er det altid chikt.”

Inspiration

“Jeg har ikke et stilikon, men bliver inspireret af de kvinder, jeg møder, uanset om det er i Heathrow, den lokale 7-Eleven, på Rivieraen, New Yorks Upper East Side eller SoHo. Derfor er det vigtigt for mig at skifte miljø, selvom jeg er glad for min base.”

Yndlingsdesignere

“Jeg er fan af Phoebe Philo, hun har en særlig måde at arbejde med farver på. Det, Demna Gvasalia gør for Balenciaga og Vetements, er lidt for street for mig, men jeg ville ønske, jeg kunne se ind i hans hjerne, for han kan bare noget særligt. Og så elsker jeg Nicolas Ghesquière og Raf Simons.”

Blogging

“Den digitale verden ændrer sig så hurtigt, så da det ikke længere var nok at placere en annonce på min blog, men kunderne ville have mig til at posere på billeder med deres produkt mod betaling, besluttede jeg at stoppe. Jeg ville være ærlig over for mine følgere – jeg havde jo startet den for at vise det, som jeg købte, kunne lide eller drømte om at få.”

Instagram

“Det første år brugte jeg ikke min egen Instagram-konto til at reklamere for Totême. Brandet skulle leve på sine egne betingelser. Nu instagrammer jeg derudad, både på @elinkling og @toteme.”

Læs det store interview med den svenske digitaldarling i det nye Costume. Du kan finde magasinet i din lokale bladkiosk, og denne måned får du også Costume Living med i købet.