© Cecilie Lindegaard

Emili Sindlev viser sin skosamling

Den danske influencer er vild med sko. Masser af sko. Her viser hun favoritterne fra sin omfangsrige samling

Et sjovt spænde, en finurlig taske og sko, masser af sko, fylder i den 22-årige influencer og stylist Emili Sindlevs spraglede garderobe og univers, som over 244.000 mennesker følger med i på Instagram.

Sko, Chanel 4.890 kr. // Sko, Repetto 1.172 kr. // Sko, Nly Shoes 695 kr. // Sko, Manolo Blahnik 5.785 kr. // Sko, Manolo Blahnik 6.942 kr. // Sko, Rupert Sanderson 3.550 kr.

© Cecilie Lindegaard

Hvad er dine foretrukne accessories?

“Sko. Jeg har så mange par sko, at jeg ikke har tal på det. Jeg bruger sko – og især stiletter – til at give et enkelt look et spin. Jeg vil for eksempel altid tage stiletter på til et jumpsuit. På den måde er sko de vigtigste accessories for mig. Jeg er stor fan af et par klassiske Manolo Blahniks. Mit første par var gule – de er stadigvæk mine favoritter.”

Følger dine køb af accessories trends eller din personlige smag?

“Begge dele – jeg synes, at de påvirker hinanden. Jeg har lige bestilt et hårbånd fra Prada, og det er jo en stor tendens lige nu, men jeg synes generelt, at accessories til håret tilføjer noget cute til et outfit.”

Bluse, Samsøe & Samsøe 449 kr. // Nederdel, Rachel Comey 3.700 kr. // Sko, Manolo Blahnik 5.785 kr. // Bælte, Off-White 933 kr. // Halskæde, Orit Elhanati 12.700 kr. // Øreringe, Pico 299 kr.

© Cecilie Lindegaard

Hvad er dit seneste accessorieskøb?

“Jeg har lige købt tre par nye sko på Matches.com – det er det farlige ved shopping på nettet. Jeg vælger tit mit outfit ud fra sko. Hvis jeg er i humør til farverige sneakers, kombinerer jeg dem for eksempel med en farverig jakke, jeans og en bøllehat.”

Hvad er dit bedste accessory-køb nogensinde?

“Mine bedste køb er klart de få ting, jeg altid har på – min signetring, mit tennisarmbånd og mine diamantøreringe. Men hårspænder er også altid et hit hos mig. Jeg har et stort hår, og jeg har altid hårklemmer eller spænder i tasken i en sjov farve eller form.”